کد خبر: 4020261
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶

آغاز ویژه‌برنامه‌های کاروان «روایت حبیب» در کردستان

آغاز ویژه‌برنامه‌های کاروان «روایت حبیب» در کردستان ویژه‌برنامه‌های کاروان «روایت حبیب» و رونمایی از سردیس سردار سلیمانی امروز، ۲۱ آذرماه در کردستان آغاز شد.

به گزارش ایکنا از کردستان، امین مرادی، رئیس حوزه هنری استان کردستان در مراسم رونمایی از سردیس سردار سلیمانی که با حضور کاروان «روایت حبیب» امروز، ۲۱ آذرماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره سرور شهدای مقاومت سردار سلیمانی اظهار کرد: کاروان روایت حبیب از ۱۱ آذرماه از استان کرمان حرکت خود را آغاز کرده و در استان کردستان به عنوان چهارمین استان میزبان به مدت سه روز حضور خواهند داشت.  وی افزود: حاج قاسم سلیمانی تنها متعلق به مردم ایران نیست بلکه سردار دلها امروز به نماد عدالت خواهی تمام آزادیخواهان و مظلومان جهان قرار گرفته است.  رئیس حوزه هنری استان کردستان بیان کرد: تمام جهانیان بدانند سردار سلیمانی تنها یک شخص نبوده بلکه یک تفکر و مکتب است.  وی به ویژه برنامه‌های کاروان هنری «روایت حبیب» اشاره کرد و افزود: با حضور این کاروان ویژه برنامه ‌های رونمایی از سردیس سردار شهید سلیمانی، نقالی و پرده‌خوانی، حماسه‌خوانی، تئاتر، فیلم کوتاه و تیزر فرهنگی، نماهنگ و شعر در سطح شهر سنندج اجرا می‌شود.  مرادی با اشاره به افتتاح نمایشگاه هنرهای تجسمی و عکس در عصر امروز، ۲۱ آذرماه در خروجی پردیس سینما بهمن سنندج افزود: شب خاطره «روایت حبیب» شامل خاطره‌گویی، شعرخوانی، موسیقی، نقالی و پرده‌خوانی، تئاتر، رونمایی از کتاب و انیمیشن از برنامه‌های اجرایی روز دوم حضور این کاروان خواهد بود که در پردیس سینما بهمن سنندج برگزار خواهد شد.  مرادی در پایان یادآور شد: امیدواریم خداوند متعال توفیق ثبت و ضبط رویدادهای انقلابی و اسلامی را به ما بدهد.

به گزارش ایکنا از کردستان، امین مرادی، رئیس حوزه هنری استان کردستان، در مراسم رونمایی از سردیس سردار سلیمانی که با حضور کاروان «روایت حبیب» امروز، ۲۱ آذرماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره سردار سلیمانی اظهار کرد: کاروان روایت حبیب از ۱۱ آذرماه از استان کرمان حرکت خود را آغاز کرده و در استان کردستان به عنوان چهارمین استان میزبان به مدت 3 روز حضور خواهند داشت.

وی افزود: حاج قاسم سلیمانی تنها متعلق به مردم ایران نیست بلکه سردار دلها امروز به نماد عدالت‌خواهی تمام آزادیخواهان و مظلومان جهان تبدیل شده است.

رئیس حوزه هنری استان کردستان بیان کرد: تمام جهانیان بدانند سردار سلیمانی تنها یک شخص نبوده بلکه یک تفکر و مکتب است که انقلابی بودن، انقلابی ماندن و انقلابی حرکت کردن را معنا بخشید.

وی به ویژه‌برنامه‌های کاروان هنری «روایت حبیب» اشاره کرد و افزود: با حضور این کاروان ویژه‌برنامه ‌های رونمایی از سردیس سردار شهید سلیمانی، نقالی و پرده‌خوانی، حماسه‌خوانی، تئاتر، فیلم کوتاه و تیزر فرهنگی، نماهنگ و شعر در سطح شهر سنندج اجرا می‌شود.

مرادی با اشاره به افتتاح نمایشگاه هنرهای تجسمی و عکس در عصر امروز، ۲۱ آذرماه در خروجی پردیس سینما بهمن سنندج افزود: شب خاطره «روایت حبیب» شامل خاطره‌گویی، شعرخوانی، موسیقی، نقالی و پرده‌خوانی، تئاتر، رونمایی از کتاب و انیمیشن از برنامه‌های اجرایی روز دوم حضور این کاروان خواهد بود که در پردیس سینما بهمن سنندج برگزار خواهد شد.

رئیس حوزه هنری استان کردستان در پایان یادآور شد: امیدواریم خداوند متعال توفیق ثبت و ضبط رویدادهای انقلابی و اسلامی را به ما بدهد.

انتهای پیام
captcha