کد خبر: 4020863
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۶

۴۷۳ هزار دُز واکسن کرونا در شبانه روز گذشته تزریق شد

بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در شبانه روز گذشته ۴۷۳ هزار و ۹۲۵ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

۴۷۳ هزار دُز واکسن کرونا در شبانه روز گذشته تزریق شد

۴۷۳ هزار دُز واکسن کرونا در شبانه روز گذشته تزریق شد

به گزارش ایکنا، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تا کنون ۵۸ میلیون و ۸۵۷ هزار و ۲۱۳ نفر دُز اول، ۴۹ میلیون و ۷۲۹ هزار و ۶۴۴ نفر دُز دوم و دو میلیون و ۹۷۱ هزار و ۸۰۶ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۱۱ میلیون و ۵۵۸ هزار و ۶۶۳ دُز رسید. در شبانه روز گذشته ۴۷۳ هزار و ۹۲۵ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

از دیروز تا امروز ۲۳ آذر بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، دو هزار و ۷۸۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۴۳۳ نفر از آن‌ها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۱۶۰ هزار و ۳۰۳ نفر رسید.

متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۰ هزار و ۸۳۱ نفر رسید.

خوشبختانه تاکنون ۵ میلیون ۹۸۰ هزار و ۵۶۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند. سه هزار و ۴۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون ۴۰ میلیون و ۲۵۸ هزار و ۳۵۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. در حال حاضر  صفر شهر کشور در وضعیت قرمز، ۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۱۹ شهر در وضعیت زرد و ۳۲۱ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
انتهای پیام
captcha