به گزارش خبرنگار ایکنا، حمیدرضا قلیپور، مدیرکل ساماندهی و پشتیبانی پژوهشی و دبیر هفته پژوهش المصطفی، عصر امروز ۲۶ آذرماه در اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعةالمصطفی، اظهار کرد: راه اندازی دبیرخانه دائمی هفته پژوهش، طلیعه و نقطه عطفی در برگزاری برنامههای هفته پژوهش در المصطفی است که ثمرات فاخری در حوزه تقویت بنیههای پژوهشی به دنبال داشته است.
دبیر دائمی هفته پژوهش، همفکری، تبادل نظر و مشارکت صفوف در برنامهریزی، سیاستگذاری و عملیاتیسازی برنامهها را از آثار تشکیل دبیرخانه دائمی هفته پژوهش دانست و افزود: با تشکیل و راهاندازی شورای سیاست گذاری از ظرفیتهای واحدهای تابعه، پیوسته و همکار برای اجرای دقیق برنامهها استفاده شد.
مدیرکل ساماندهی و پشتیبانی پژوهش ادامه داد: آنچه در توان مدیران و معاونان پژوهشی بود، در بیست جلسه کارشناسی مطرح شد. برخی از جلسات شورای سیاستگذاری در مدارس پیوسته برگزار شد و بر امکان همآوری برای عرضه آثار علمی آنها، دوشادوش مراکز تابعه تأکید گردید.
قلیزاده حضور قریب به ۵ هزار شخصیت علمی و پژوهشگر، رؤسا و مدیران تأثیرگذار مراکز علمی، اجرایی و فرهنگی استان قم را در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی ارزشمند توصیف کرد و گفت: حضور روزانه بیش از هشتصد نفر چهره علمی، فرهنگی، حوزوی و دانشگاهی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعةالمصطفی، خستگی ناشی از فعالیتهای روزمره را برطرف کرد. گردآوری دانشپژوهانی از ملیتهای مختلف با رویکردهای دانشی متنوع، از ثمرات ارزشمند این نمایشگاه بود.
قلیزاده به ویژگیهای منحصر بهفرد نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعةالمصطفی در سال جاری اشاره کرد و یادآور شد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعةالمصطفی، اقتدار علمی این دانشگاه و نهاد بینالمللی را به نمایش گذاشت؛ حضور چهل مرکز المصطفایی اعم از پیوسته، تابعه، بخشهای مرتبط خواهران و برادران و مذاهب و فرق اسلامی در این نمایشگاه بسیار ارزشمند بود.
مدیرکل ساماندهی و پشتیبانی پژوهشی، حضور شخصیتهای فاخر علمی مراکز و نهادهای حوزوی را از دیگر ثمرات ارزشمند این نمایشگاه دانست و اذعان کرد: این حجم از فعالیتهای علمی و پژوهشی، با تنوع گستره زبانی و ملیتی، مایه شگفتی بازدیدکنندگان از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعةالمصطفی بود.
در پایان این مراسم، از غرفهداران برتر در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جامعةالمصطفی تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام