به گزارش ایکنا از فارس، علی امیری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کوهچنار امروز، 30 آذرماه در مراسم سوگواری ایام فاطمه و شهادت حضرت زهرا(س) که در مسجد امام حسین(ع) شهر قائمیه برگزار شد، با اشاره به جاهلیت پیش از اسلام، گفت: فضای جامعهای که رسول الله(ص) در آن حضور داشت و مبعوث شد، دارای فقر فرهنگی بود.
وی با تأکید بر اینکه فقر فرهنگی از فقر مادی بسیار مهمتر و اصلاح آن کار بسیار سختتری است، یادآور شد: در فرهنگ جاهلی قبل از ظهور اسلام، بعضی قبائل عرب گرفتار آن فقر فرهنگی بود که دختر تازه متولد شده را زنده به گور میکردند.
امیری با اشاره به آیه ۵۹ سوره نحل به نمونهای از این فرهنگ جاهلی اشاره کرد و گفت: در فرهنگ جاهلی وقتی بشارت تولد فرزند دختر به آنها داده میشد به شدت ناراحت میشدند و از قوم خود متواری میشدند و در این فکر بودند که یک عمر او را با خفت بزرگ کنند یا او را زنده به گور کنند.
فرمانده سپاه کوهچنار، تکاثر و فخرفروشی را مشکل دیگر جامعه زمان پیامبر عنوان کرد و با اشاره به آیاتی از قرآن به تبیین موضوع تکاثر در اموال و اولاد پرداخت و گفت: بر اساس آیات قرآن پنج مرحله از مراحل دنیا عبارت از لعب، لهو، زینت، تفاخر و تکاثر است.
وی در ادامه به تبیین موضوع کوثر پرداخت و گفت: از نظر مفسران شیعه، مقصود از کوثر در سوره کوثر، حضرت زهرا(س) است؛ زیرا برخلاف افرادی که پیامبر(ص) را «اَبتَر» و بیفرزند شمرده بودند، خداوند از طریق فرزندش حضرت فاطمه(س) ذریه و فرزندان بسیاری به او بخشید.
امیری در ادامه با اشاره به تلاش پیامبر(ص) برای رفع فقر فرهنگی و تبدیل تکاثر به کوثر، به جایگاه و فضائل حضرت زهرا سلامالله علیها پرداخت و افزود: هر جا سخن از اهل بیت(ع) است محور، وجود صدیقه کبری(س) است.
فرمانده سپاه کوهچنار به حدیث قدسی خطاب به پیامبر(ص) که «اگر تو نبودی افلاک را خلق نمیکردم و اگر علی نبود تو را خلق نمیکردم و اگر فاطمه نبود شما دو نفر را خلق نمیکردم»، اشاره کرد و گفت: فاطمه زهرا(س) امالائمه و اصل و ریشه کمالات همه معصومین است.
وی به بیان آیه مباهله، حدیث کسا و روایتهایی در باب شان و منزلت حضرت فاطمه(س) پرداخت و افزود: علیرغم جایگاه رفیع حضرت زهرا(س) پس از پیامبر(ص) ظلمهایی در حق تنها دختر پیامبر روا داشتند و تلاش همه جانبهای برای حذف ایشان صورت گرفت و این سئوال جدی است که مجاهدان، صحابه، انصار و یاوران پیامبر(ص) کجا هستند که با تنها دخترش اینگونه رفتار میشود.
امیری، شناخت سیره حضرت زهرا(س) در ابعاد مختلف و عمل به آن را نیاز ضروری جامعه امروز دانست و گفت: باید سیره حضرت زهرا(س) را بشناسیم تا بتوانیم در مسیر حضرت حرکت کنیم.
فرمانده سپاه کوهچنار با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی تلاش دشمن برای ایجاد تفرقه میان شیعه و سنی، تصریح کرد: باید ضمن شناخت دشمن و خنثی کردن توطئهها، با منطق که آیات و روایات است به بحث و گفتوگو بپردازیم و وحدت را به هم نزنیم.
انتهای پیام