کد خبر: 4023932
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۲

فرمانداران عدالت‌محور و فسادستیز باشند

معاون استاندار یزد گفت: مسئولان ما به‌‌ویژه فرمانداران باید عدالت‌محور و فسادستیز باشند و با سعه‌صدر و گوش شنوا، حرف‌های مردم را بشنوند.

تودیع و معارفه فرماندار مهریزبه گزارش ایکنا از یزد، به نقل از روابط‌عمومی استانداری یزد، علی اکبر عزیزی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد، پنجم دی‌ماه در مراسم تکریم و معارفه فرماندار مهریز، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و با اشاره به مناسبت‌های پیش‌رو در دی‌ماه اظهار کرد: نهم دی‌ماه سالروز حماسه بزرگ مردم ایران و روز بصیرت و دوازدهم دی سالروز سفر مقام معظم رهبری به استان یزد، سیزدهم دی‌ماه سالروز شهادت سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و ایام رحلت عالم ربانی و جلیل‌القدر علامه مصباح یزدی را گرامی‌ می‌داریم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد در بیان خصوصیات سرپرست جدید فرمانداری شهرستان مهریز، بیان کرد: ایشان نیرویی بسیار توانمند، جوان، آماده به کار و جهادی است و امیدواریم بتواند در راستای اداره، پیشبرد و توسعه شهرستان در همه حوزه‌ها انجام وظیفه کند.

وی با اشاره به شرایط حاکم بر کشور، سلامت، امنیت، فرهنگ، تعلیم و تربیت، آموزش و زیرساخت‌های تولید و عرضه و تقاضا را اهم شاخص‌های پیشرفت و توسعه خواند و تصریح کرد، باید در این حوزه‌ها ورود و برنامه‌ریزی کرد.

عزیزی تصریح کرد: مسئولان ما به‌ ویژه فرمانداران باید عدالت‌محور و فسادستیز باشند و از همه توان فرهیختگان و صاحبان صنایع و مدیران و شورای شهر و جوانان انقلابی در مسیر پیشرفت شهر استفاده کنند و با سعه‌صدر و گوش شنوا، حرف‌های مردم را بشنوند.

عزیزی با بیان اینکه خوشبختانه مهریز در توسعه و پیشرفت، مسیرهای خوبی را طی کرده است، گفت: نکته مهم در این فرآیند داشتن پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی هر طرح عمرانی و صنعتی است تا منجر به کاهش آسیب‌های اجتماعی شود.

یادآور می‌شود در این مراسم از خدمات رضازارع‌زاده تقدیر و رسماً با اهدای حکم مهران فاطمی، استاندار یزد از سوی معاون سیاسی امنیتی احتماعی استاندار، محمد دهقان بنادکی سرپرست فرمانداری مهریز شد.

انتهای پیام
captcha