کد خبر: 4024158
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۹

برگزاری دوره‌های آموزشی «طرح مبین» در اردبیل

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل، از برگزاری دوره‌های آموزشی طرح مبین(یاوران نماز) در استان خبر داد.

برگزاری دوره های آموزشی «طرح مبین» در اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، غلامحسن خلیلی موسوی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل، هفتم دی‌ماه، در جلسه هماهنگی برگزاری دوره‌های آموزشی «توسعه فرهنگ اقامه نماز و طرح مبین»، اظهار کرد: در راستای تقویت مهارت‌ها و توانمندی‌های مدیران، آموزگاران، دبیران و ائمه جماعات مدارس، دوره‌های مهارتی و آموزشی با مشارکت ستاد اقامه نماز استان و معاونت پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش اردبیل برگزار می‌شود.

خلیلی موسوی افزود: دوره آموزشی مبین(طرح یاوران نماز) برای مدیران مقاطع متوسطه و دوره آموزشی توسعه فرهنگ اقامه نماز برای آموزگاران پایه سوم ابتدایی مدارس دخترانه و دبیران پایه هشتم متوسطه اول پسرانه به‌صورت مجازی و در بستر سامانه آموزش و یادگیری فرهنگیان(ltms) برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت و جایگاه نماز در بین دانش آموزان و مدارس تصریح کرد: اقامه نماز از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری می‌کند و اساسی‌ترین و محوری‌ترین رکن دین نماز است، اگر مدیر مدرسه باور قلبی به اقامه نماز در مدرسه داشته باشد می‌تواند موجی در سطح مدرسه و در بین معلمان و دانش‌آموزان راه بیاندازد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل، تصریح کرد: با توجه به سیاست‌های سال در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم انقلاب، آموزش و پرورش استان آمادگی دارد تمام ظرفیت خود را در راستای ترویج و توسعه اقامه نماز در خدمت گیرد.

انتهای پیام
captcha