کد خبر: 4024595
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۲

شناسایی ۵۱۱ هزار بیمار مبتلا به کرونا تاکنون در فارس

طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، یک میلیون و ۸۳۳ هزار و ۲۹۸ تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه‎های استان فارس تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۵۱۱ هزار و ۳۳۰ بیمار مثبت شناسایی شده است.

آمار کرونا، استان فارسبه گزارش ایکنا از فارس، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز طی اطلاعیه‌ای، آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز چهارشنبه، هشتم دی ۱۴۰۰ اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: «از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، یک میلیون و ۸۳۳ هزار و ۲۹۸ تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه‎های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۵۱۱ هزار و ۳۳۰ بیمار مثبت شناسایی شده است.

از مجموع تست‌های انجام شده از ابتدای شیوع تاکنون، یک میلیون و ۵۵۷ هزار و ۶۷۲ تست تشخیصی مولکولی بوده که ۴۴۷ هزار و ۸۴۶ مورد بیمار مثبت قطعی شناسایی شده، همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون ۲۷۵ هزار و ۶۲۶ مورد تست سریع انجام شده و ۶۳ هزار و ۴۸۴ بیمار مثبت شناسایی شده است.

با بستری ۹۴ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، هم‌اکنون ۵۶۵ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد، ۸۲ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

متأسفانه در ۲۴ ساعت گذشته سه هم‌استانی دیگر در اثر این بیماری جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون به هفت هزار و ۳۹۵ نفر رسید.

همچنین از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ۵۰۱ هزار و ۷۹۸ هم استانی مبتلا به کووید۱۹ بهبود یافته که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده‌اند.

در حال حاضر مجموع تعداد دُز تزریق شده واکسن کرونا در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با احتساب سه دُز، به ۶ میلیون و ۵۱۲ هزار و ۷۳۴ دُز رسیده که از این تعداد سه میلیون و ۲۳۳ هزار و ۴۹۴ دُز نوبت اول، دو میلیون و ۹۰۹ هزار و ۹۰۳ دُز نوبت دوم و ۳۶۹ هزار و ۳۳۷ دُز نوبت سوم واکسن بوده است».

انتهای پیام
captcha