کد خبر: 4024998
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۸
حجت‌الاسلام الهایی‌سحر:

مؤسسات قرآنی در جذب جوانان موثر عمل کنند + فیلم

معاون توسعه ارتباطات و مشارکت‌های سازمان دارالقرآن گفت: باید به‌روز حرف زد و هنگامی که حرف‌های شما بوی کهنگی و پوسیدگی می‌دهد قطعا جوانات جذب نمی‌شوند.

قاسم الهایی سحربه گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام قاسم الهایی‌سحر، معاون توسعه ارتباطات و مشارکت‌های سازمان دارالقرآن الکریم در نخستین مجمع عمومی اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت که امروز، ۱۰ دی‌ماه در جوار حرم مطهر امام خمینی(ره) برگزار شد، طی سخنانی ضمن عذرخواهی از عدم حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به دلیل جلسه‌ای در قم گفت: اتحادیه در نظام مدیریت کشور مغفول و مظلوم مانده است.

وی ادامه داد: در همه این سال‌ها افراد زیادی در اتحادیه زحمت کشیده‌اند و به طور شایسته وقت می‌گذارند و پیگیر مسائل اتحادیه هستند. اما صدای شما به جایی نرسیده است و افرادی که باید صدای جامعه قرآنی کشور را بشنوند، نشنیدند، چرا که خودشان تشکیلات موازی درست کرده‌اند. در حال حاضر در وزارت آموزش و پرورش، هفت هزار میلیارد ریال برای برنامه‌های قرآنی هزینه می‌شود که می‌گویند بخشی از آن برای حقوق معلمان قرآن و بخشی دیگر برای برنامه‌های قرآنی است. 

الهایی‌سحر به جلسه آتی با وزیر آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: ایشان در جلسه رأی اعتماد در مجلس مدعی بود که می‌خواهم تربیت را به آموزش بازگردانم و محور کارم قرآن است. سوال از وزیر این است که این همه موسسات قرآنی در کشور هستند، آیا آنها را به عنوان موثر قبول دارید یا از نظر وزارتخانه موسسات تشکیلات حاشیه‌ای هستند؟

وی با اشاره به اینکه بودجه سازمان دارالقرآن شش میلیارد تومان است و نه ۲۰ میلیارد تومان، اظهار کرد: مشکل نقدینگی در کشور به وجود آمده است و مشکل بالادستی است و در دولت قبل با وجود اینکه ۶۳ نفر از نمایندگان مجلس، عضو فراکسیون قرآن و عترت بودند و از همه آنها همکاری برای افزایش بودجه امور قرآنی را خواستیم ولی محقق نشد.

معاون توسعه ارتباطات و مشارکت‌های سازمان دارالقرآن افزود: مقام معظم رهبری چند سال قبل فرمودند: در دهه چهارم انقلاب، علم جدید تولید کنید. آیا خطاب، تنها به دانشگاه‌ها بود یا به همه ما؟ یعنی باید به‌روز حرف زد و هنگامی که حرف‌های شما بوی کهنگی و پوسیدگی می‌دهد قطعا جوانات جذب نمی‌شوند. اگر امروز موسسه قرآنی در اختیار من است، باید فعالیتش به‌روز و در جذب جوانان موثر باشد. امروز جوانان از ما بریده‌اند.

وی تاکید کرد:  متاسفانه ۷۰ درصد موسسات قرآنی امروزه در زمینه مهد کودک‌ها فعالیت می‌کنند که این خود یک آسیب است. موضوعی که رهبر معظم انقلاب آن را از مدیریت سازمان بهزیستی کشور گرفتند و تربیت خردسالان و مهدکودک‌ها را به آموزش و پرورش سپردند.

الهایی‌سحر با پذیرش اینکه نسبت به مؤسسات قصور شده است و اتحادیه صرفا با شعار به رسمیت شناخته نمی‌شود، گفت: سازمان دارالقرآن با اتحادیه تفاهم‌نامه‌ای منعقد کرد و به صراحت گفتیم بحث صدور مجوز، بحث حاکمیتی است و به اتحادیه سپرده نمی‌شود، به موضوعات دیگر بپردازید که از صفر تا صد آن را به اتحادیه واگذار می‌کنیم.

وی به برنامه lms آموزشی سازمان دارالقرآن و جلسه هفته گذشته‌ای که با وزیر کشور در این باره داشتند اشاره کرد و گفت: این کار درآمدزایی دارد. دوره‌های آموزشی برای کارکنان شهرداری‌ها، استانداری‌ها و دهیاری‌ها نیز در همین راستا خواهیم داشت و تفاهم‌نامه‌ای نیز در این زمینه امضا شد و در ادامه کار را به اتحادیه می‌سپریم، با این وجود که دوستان قبلی در معاونت قرآن وزارت ارشاد این گلایه را از ما داشتند که چرا در این موارد اتحادیه را به رسمیت شناختید؟

انتهای پیام
captcha