کد خبر: 4030291
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۳

انتخاب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل اتحادیه‌ قرآنی مازندران

رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از انتخاب بهروز کریم‌نژاد به عنوان مدیرعامل و سیدمهی احمدی رئیس هیئت مدیره اتحادیه‌ مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت مازندران خبر داد.

نشست هیئت مدیره اتحادیه قرآن و عترت مازندرانحمیدرضا عشریه، رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، در گفت‌وگو با ایکنا از مازندران، اظهار کرد: نشست هیئت مدیره اتحادیه قرآن و عترت استان برای تعیین مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره و دیگر اعضا صبح پنجشنبه، ۳۰ دی‌ماه در دفتر اتحادیه قرآنی واقع در اداره تبلیغات اسلامی ساری برگزار شد.

وی افزود: در این نشست اعضا پس از تبادل آرا و نظرات سیدمهدی احمدی را به عنوان رئیس هیئت مدیره‌ی اتحادیه‌ی موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت مازندران انتخاب کردند.

عشریه  اظهار کرد: سیدمهدی احمدی که قبل از این نیز مسئولیت ریاست هیئت مدیره‌ اتحادیه‌ مؤسسات و تشکل‌های قرآنی و عترت مازندران را برعهده داشت بار دیگر نیز اعضا این مسئولیت را به وی سپردند. احمدی اهل ساری و دارای مدرک دکترای فقه و حقوق اسلامی و استادیار دانشگاه و نیز رئیس هیئت مدیره‌ موسسه‌ قرآنی نورالهدی ساری و از قاریان و حافظان دارای رتبه‌های استانی و کشوری است. مهدی بازگیری از بابل به عنوان نایب رئیس و صفار نجبر از قائمشهر به عنوان دبیر و بهروز کریم نژاد از سوادکوه به عنوان مدیر عامل اتحادیه به مدت سه سال انتخاب شدند.

وی در پایان افزود: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ مؤسسه قرآنی تحت نظارت ادارات کل ارشاد و سازمان تبلیغات استان در زمینه آموزش و ترویج فرهنگ قرآن در حال فعالیت بوده و با توجه به مشکلات اقتصادی جامعه حمایت بیشتر مدیران ارشد استانی نیاز دارند.

انتهای پیام
captcha