کد خبر: 4030865
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۴

«مادر ایران» در کتاب‌فروشی به‌نشر تهران رونمایی می‌شود

کتاب «مادر ایران» امروز دوشنبه 4 بهمن در کتابفروشی به‌نشر تهران رونمایی می‌شود.

«مادر ایران» در کتاب‌فروشی به نشر تهران رونمایی می‌شودبه گزارش ایکنا از خوزستان، کتاب «مادر ایران» امروز دوشنبه 4 بهمن در کتابفروشی به‌نشر تهران رونمایی می‌شود. 

این مراسم با حضور عصمت احمدیان، مادر شهیدان ابراهیم و اسماعیل فرجوانی و نورالهدی ماه‌پری نویسنده کتاب همراه خواهد بود. فضه سادات حسینی، سحر دانشور و میثم رشیدی دیگر مهمانان این برنامه هستند. 

کتاب مادر ایران، روایتی داستانی از زندگی پر فراز و نشیب عصمت احمدیان، مادر شهیدان ابراهیم و اسماعیل فرجوانی است. عصمت احمدیان از جمله بانوان فعال در ستاد پشتیبانی دفاع مقدس اهواز بود که پس از جنگ به صورت جدی وارد فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی می‌شود و در 73 سالگی علاوه بر امور خیریه با پیگیری‌های فراوان، به دنبال کارآفرینی است.

کتاب «مادر ایران» خاطرات شفاهی عصمت احمدیان، مادر شهیدان اسماعیل و ابراهیم فرجوانی به قلم نورالهدی ماه‌پری از سوی انتشارات «راه یار» منتشر شده است. 

انتهای پیام
captcha