کد خبر: 4032547
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۹

زمین‌خواری میلیاردی در خوزستان کشف شد

فرمانده انتظامی خوزستان از کشف 320 هزار مترمربع اراضی تصرف‌شده به ارزش 96 میلیارد ریال خبر داد.

کشف زمین‌خواری میلیاردی در خوزستانبه گزارش ایکنا از خوزستان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار سید محمد صالحی، فرمانده انتظامی خوزستان اظهار کرد: در راستای مبارزه همه جانبه با جرایم اقتصادی، کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی استان خوزستان با اشراف اطلاعاتی و اقدامات تخصصی، از تصرف غیر قانونی اراضی دولتی توسط فردی سودجو مطلع و موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با پیگیری و تلاش کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی و انجام تحقیقات لازم مشخص شد فرد سودجو اقدام به تصرف غیر قانونی یک قطعه زمین به مساحت 320 هزار متر مربع از اراضی دولتی کرده است.

فرمانده انتظامی استان خوزستان با اشاره به اینکه با هماهنگی مراجع قضائی متهم دستگیر و زمین خلع ید شد، تصریح کرد: کارشناسان ارزش زمین تصرف‌شده را بالغ بر 96 میلیارد ریال برآورد کردند.

سردار صالحی خاطرنشان کرد: پلیس امنیت اقتصادی با هر گونه تصرف و ساخت و ساز غیر قانونی در اراضی ملی و دولتی به صورت قاطع برخورد می‌کند و کوچکترین اغماضی نخواهد داشت.

وی از تمامی هم‌استانی‌ها درخواست کرد در صورت اطلاع از هر گونه دست‌اندازی و تصرف غیر قانونی اراضی ملی توسط افراد سودجو، مراتب را در اسرع وقت به پلیس110 اطلاع دهند.

انتهای پیام
captcha