کد خبر: 4032826
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۴
در نشست خبری فیلم بیرو مطرح شد؛

سینمای مستقل حمایت شود/ کمرنگ بودن «امید» در سینمای ایران + فیلم

کارگردان فیلم سینمایی «بیرو» در نشست خبری این فیلم، گفت: سینمای مستقل نیازمند حمایت است وگرنه این سینما هر روز بیشتر مهجور واقع خواهد شد؛ تهیه کننده این اثر نیز از کمرنگ بودن «امید» در سینمای ایران گفت.

سینمای مستقل حمایت شود/ کمرنگ بودن «امید» در سینمای ایرانبه گزارش ایکنا، اولین نشست چهلمین جشنواره فیلم فجر، ۱۱ بهمن در سالن سعدی مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد.

این نشست به فیلم «بیرو» اختصاص داشت؛ در این جلسه مرتضی علی عباس میرزایی، کارگردان، مجید برزگر، تهیه‌کننده، صحرا اسدالهی، بازیگر، پیام آزادی، آهنگساز، روزبه پیروز، طراح پروژه و حسین میرانوند، بازیگر حضور داشتند.

در ابتدای جلسه، مجید برزگر، تهیه‌کننده فیلم گفت: متاسفانه شرایط ساخت فیلم‌های مستقل، در حال سخت تر شدن است. من امسال دو فیلم تهیه کرده‌ام که یکی از آن‌ها اجازه نمایش پیدا نکرد.

امید در سینمای ایران کمرنگ است

وی ادامه داد: اگر شرایط به طور طبیعی پیش می‌رفت، شاید من وارد چنین پروژه‌ای نمی‌شدم، اما حمایت‌ها و صحبت‌هایی که طراح این پروژه با من داشت، تشویق شدم در این حوزه کار کنم. این فیلم درباره امید است؛ امیدی که متاسفانه در سینمای ما کمرنگ است.

برزگری با بیان اینکه این فیلم درباره قهرمانی است که هنوز در اوج است، گفت: کمتر فیلمی ساخته شده که درباره یک قهرمان زنده و فعال باشد؛ این کار از آن اتفاقاتی است که باید بیشتر تکرار شود. فیلم بیرو بنا دارد به بحث مسئولیت اجتماعی که وجودش برای هر جامعه‌ای ضروری است، بپردازد.

سینمای مستقل حمایت شود

این تهیه‌کننده ادامه داد: کارگردان اغراق بسیار خوبی در کارش داشت که این امر، به جذابیت کار کمک زیادی کرده و در خدمت فیلم قرار گرفته است؛ برای مثال پرداختن به فقر یکی از آنها بود. باید تاکید کنم که ورود به چنین پروژه‌ای به لحاظ محتوا و ساختار برایم اتفاقی خوشایند بود.

«بیرو»، فیلم سفارشی نیست

در ادامه جلسه مرتضی علی عباس میرزایی، کارگردان فیلم نیز با بیان اینکه فیلم سفارشی نیست، بیان کرد: امیدوارم سینمای مستقل بیشتر و بهتر دیده شود. از نگاه من فیلم یک اثر کاملا مستقل است. همچنین از جمله کارهایی است که نمونه آن را در سینمای ایران کمتر می بینیم برای همین امیدوارم سرمایه‌گذاران از فیلمسازانی که دوست دارند در این حوزه فعالیت کنند، حمایت داشته باشند.

وی افزود: من قبل از ساخت «بیرو» تصمیم داشتم در رابطه با قهرمانی دیگر، فیلم بسازم، اما وقتی با شخصیت میرانوند آشنا شدم و دیدم یک فرد می‌تواند با وجود تمام مشکلات برای هدفش بجنگد و به آن برسد، تصمیم به ساخت کار گرفتم.

این کارگردان در پاسخ به این سوال که چرا از وجود علیرضا بیراموند بیشتر در فیلم استفاده نشده است، بیان کرد: دروازه‌بان ملی‌پوش کشورمان می‌تواند در آینده یکی از بازیگران بسیار خوب باشد چون استعداد این کار را دارد ولی حضورش در فیلم به همین میزان اکتفا می‌کرد. در ضمن باید اعلام کنم که حضور او پشت صحنه فیلمبرداری، امید و شادی به بچه‌ها داد.

سینمای مستقل حمایت شود

این کارگردان با بیان اینکه فردی، فوتبالی است، گفت: بچه‌های دهه شصتی، آرزوهایشان در کارتونی نظیر فوتبالیست‌ها شکل می‌گرفت. من تمام تلاش خود را انجام دادم که یک فیلم سینمایی خوب بسازم تا بتواند امید را به بیننده تزریق کند.

عباس میرزایی تاکید کرد: متاسفانه بیشتر توجهات ورزشی معطوف به فوتبال است در صورتی که در دیگر رشته‌ها نیز قهرمانان زیادی داریم که نام آن‌ها شنیده نمی‌شود. امیدوارم فیلم‌هایی درباره آن‌ها نیز در آینده ساخته شود. لازم به ذکر است این فیلم به واقعیت‌های زندگی بیراموند بسیار نزدیک است البته این نکته را بیان کنم وقتی که قصه‌ای را تعریف می کنید، مطمئناً در حقیقت تا حدودی دست برده می‌شود.

رضایت بیراموند از فیلم «بیرو»

وی درباره اظهارنظر علیرضا بیراموند، پیرامون فیلم تاکید کرد: شرط علیرضا بیراموند با ما این بود که اگر فیلم را نپسندید، در جشنواره فجر حضور نداشته باشد ولی خوشبختانه بعد از تماشای فیلم آن را دوست داشت، پس نمایش «بیرو» را در جشنواره فیلم فجر شاهد هستیم.

میرزایی یادآور شد: درباره سختی‌ها که برای قهرمان فیلم رخ داده، اغراق نکردم حتی باید بگویم تا حدودی از میزان سختی‌های زندگی علیرضا بیراموند در فیلم کمتر صحبت کردم ولی تا آنجایی که شد، تلاش کردم مسائلی که علیرضا برای رسیدن کارش پشت سر گذاشته را بیان کنم.

حسین بیراموند، بازیگر این فیلم نیز تاکید کرد: من و آقای بیراموند از یک ایل هستیم ولی فامیلی نزدیکی با یکدیگر نداریم. من از طریق یکی از افرادی که مرا با لباس ورزشی دیده بود، به گروه معرفی شدم. الگوی واقعی من در فوتبال علیرضا بیراموند است. انسانی که با وجود تمام سختی‌ها به افتخارات بزرگ دست یافت.

روزبه پیروز، طراح پروژه نیز با بیان اینکه به واسطه این فیلم می‌خواستیم داستانی فوق‌العاده را برای مخاطب بیان کنیم، تاکید کرد: پیام این فیلم امید و ایمان است. «بیرو» نشان می‌دهد که یک جوان می‌تواند با این دو خصلت، همه سختی‌ها را پشت سر گذاشته و به موفقیت دست یابد. نمونه این کار، علیرضا بیراموند است که با تمام سختی‌ها توانست به افتخارات جهانی دست یابد.

وی متذکر شد: در ضمن می خواستیم به جوانان خود بگوییم اگر آرزویی دارند برای به دست آوردن آن بجنگند، چون همه چیز قابل دستیابی است.

صحرا اسدالهی، بازیگر این فیلم نیز تاکید کرد: من عاشق بازی کردن نقش مادران هستم برای همین در تئاتر همیشه نقش مادر را ایفا می‌کنم. در ضمن باید بگویم که مادر بیراموند نیز در آن سنی که قصه روایت می‌شود، سن زیادی ندارند و با سن واقعی من همخوانی داشت.

 
 
انتهای پیام
captcha