به گزارش ایکنا، نشست خبری فیلم سینمایی «شادروان» در دومین روز از جشنواره بین المللی فیلم فجر با حضور عوامل فیلم در سالن اصلی برج میلاد برگزار شد.
در این جلسه حسین نمازی، کارگردان، عباس نادران، تهیه کننده، بهرنگ علوی، سینا مهراد، نازنین بیاتی، گلاره عباسی و رویا تیموریان، بازیگران، عماد خدابخش، تدوینگر و بهزاد عبدی، آهنگساز حضور داشتند.
حسین نمازی، کارگردان فیلم شادروان در ابتدای جلسه گفت: فیلم دارای خرده قصههایی است که به پیشبرد کار کمک زیادی میکند. ایده این فیلم از مطالعه یک مطلب در یک سایت حقوقی رقم خورد. من مطلبی را در جای خواندم و احساس کردم این موضوع ظرفیتهای خوبی برای تبدیل شدن به فیلم سینمایی را دارد.
وی افزود: چرایی پرداختن به قصه های اجتماعی دلیل شخصی ندارد بلکه وقتی من میبینم قصه ای ظرفیت کارکردن دارد، آن را جلوی دوربین می برم. این فیلم به نظر من اثری کمدی نیست بلکه یک ملودرام اجتماعی است.
این کارگردان تاکید کرد: «شادروان» میخواهد بگوید همه ما یک خانواده هستیم و هیچ کس نمی تواند به ما غیر از خودمان کمک کند.
نادران تهیهکننده فیلم درباره آقازاده بودن خودش گفت: نمیدانم درباره این موضوع چه جوابی باید بدهم قضاوت برعهده مردم است. «شادروان» محصول یک گروه است که از پیش تولید تا پس تولید با فیلم همراه بودند.
بهرنگ علوی درباره اینکه چرا در فیلم یک آقازاده بازی کرده، توضیح داد: فکر میکردم قرار است درباره یک فیلم سینمایی بحث کنیم اما حالا که این سوال شد، باید بگویم تهیه کننده این کار با من رفاقت بسیار طولانی دارد. برای همین به جرأت میگویم، تهیهکننده این فیلم یکی از سلامتترین افرادی است که در سینما کار میکند.
وی تاکید کرد: به واسطه دوستی که با گروه سازنده داشتم، قبل از تولید، همکاری با این پروژه را آغاز کردم. این فیلم با سختیهای فراوان در شرایط کرونایی تولید شد اما نمیدانستم قرار است در این فیلم حضور داشته باشم، وقتی فیلمنامه و این نقش به من پیشنهاد شد، سناریو را مطالعه کرده و آن را پسندیدم.
این بازیگر تاکید کرد: نقش دایی اسد، بیانگر افرادی است که در خانوادهها وجود دارند اما کسی آنها را به حساب نمیآورد. این افراد وقتی با بیتوجهی اطرافیان مواجه میشوند، تلاش میکنند در موقعیتی مناسب برای خود اعتباری به دست آورند.
وی اضافه کرد: بازی در این نقش یک ریسک بزرگ بود، چون قرار بود کارکتری را بازی کنم که ۲۰ سال از خود من بزرگتر بود اما خوشحالم که توانستم از عهده نقش برایم و رضایت مردم را به دست آورم.
سینا مهراد نیز درباره چرایی پذیرش این نقش تصریح کرد: روزی که فیلمنامه به من پیشنهاد شد اصلاً متعجب نشدم که کاری متفاوت به من ارائه شده است؛ پس ابتدا فیلمنامه را خواندم و متوجه شدم با کار خوبی روبرو هستم. این نقش برایم چالش خاصی نداشت و تنها کارم را ادامه دادم.
نازنین بیاتی، بازیگر فیلم درباره کارش تاکید کرد: در «شادروان» سعی کردم از الگوهای واقعی الهام بگیرم؛ در این راستا نمونههای عینی بسیاری را مورد تحقیق قرار دادم. همچنین باید بگویم بین بازیگران این فیلم رقابتی وجود نداشت و همه تلاش کردیم بازیها ریتمی مناسب داشته باشد.
رویا تیموریان هم پیرامون پذیرش نقش خود در «شادروان» اظهار کرد: من با کارگردان تجربه همکاری داشتم و میدانستم وی در فضای سلامت کار خود را انجام میدهد. قرار نبود در این فیلم اتفاق خاصی را رقم بزنم بلکه تنها می خواستم نقشی که به من پیشنهاد داده شده را زندگی کنم.
وی ادامه داد: این فیلم تلاش میکند مردم را شاد کند و لحظاتی از زندگی را به یادمان بیاورد که شاید آن را در زندگی شخصی خود نمیبینیم. در ضمن جا دارد از تیم جوان این فیلم کمال تشکر را داشته باشم، چون فیلمی قابل قبول و محترم ساختند.
تیموریان درباره برخی بی اخلاقی نیز گفت: متاسفانه در فضای مجازی به بسیاری از بزرگان ما توهین میشود؛ برای همین رسالت حوزه فرهنگ این است که جلوی برخی شایعات بی اساس را بگیرد چراکه اگر جلوی این امر را نگیریم، خود نیز از آن آسیب خواهند دید.
رضا رویگری، بازیگر فیلم نیز اظهار کرد: از همه خبرنگاران و اهالی رسانه که همیشه از من حمایت کردند، کمال تشکر را دارم. بابت بازی در این نقش از کارگردان کمال تشکر را دارم و اگر در بازیم کاستی وجود داشت، از همه معذرت می خواهم.
وی درباره بحث کارگردانی خود نیز چنین توضیح داد: یک طرحی دارم که سالهاست دوست دارم آن را بسازم ولی هیچگاه شرایط آن پیش نیامده است اما ناامید نمیشوم و به تلاشم ادامه می دهم.
انتهای پیام