کد خبر: 4034326
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۵
رضا میرکریمی بیان کرد:

مستقیم‌گویی در فیلم را دوست ندارم/ سهم مخاطب در درک معنا + فیلم

یک کارگردان تصریح کرد: در کارهایم مستقیم گویی را نمی پسندم زیرا دوست دارم مخاطب در درک معنای اثر سهیم باشد.

رضا میرکریمی: مستقیم گویی در کارهایم را دوست ندارم /موفقیت فیلم را به پسرم تقدیم می‌کنم + فیلمبه گزارش ایکنا، در حاشیه چهلمین جشنواره فیلم فجر، نشست خبری فیلم سینمایی نگهبان شب، ۱۷ بهمن‌ماه با حضور عوامل در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

در این جلسه رضا میرکریمی، کارگردان و تهیه کننده، محسن کیایی، صفورا خوش طینت، لاله مرزبان، تورج الوند، فهیمه هرمزی، علی اکبر اصانلو، بازیگران فیلم، محمد داوودی، نویسنده و سعید حسنلو، طراح صحنه حضور داشتند.

در ابتدای جلسه رضا میرکریمی، کارگردان و تهیه کننده فیلم نگهبان شب اظهار کرد: موفقیت فیلم را به پسرم محمد صادق میرکریمی تقدیم می‌کنم. او بود که مرا تشویق کرد این پروژه را انجام دهم. داستان فیلم، تجربه شخصی قهرمان فیلم نسبت به دنیای اطرافش است، برای همین آنچه که از جامعه در این فیلم می‌بینیم، از دید شخصیت اول قصه است.

وی افزود: من دوست دارم در فیلم‌هایم، حرف‌هایم را به گونه‌ای بیان کنم که مستقیم نباشد؛ چون دوست دارم مخاطب سهمی در تولید معنای اثر داشته باشد.

میرکریمی درباره فضای بصری و رنگ در فیلم‌هایش نیز اظهار کرد: به واسطه تحصیلاتی که در حوزه گرافیک دارم، رنگ برایم بسیار اهمیت دارد، پس این ویژگی در کارهایم  دیده می‌شود.

وی درباره ایده فیلم هم چنین توضیح داد: شخصیت فیلم کاملاً منطبق با واقعیت نیست؛ البته نمی‌خواهم منکر واقعیت فیلم بشوم اما من از روی فردی الگوبرداری نکردم اما این شخصیت‌ها را در جامعه به وفور می توان مشاهده کرد. درباره شعارزدگی در فیلم هم باید بگویم معتقدم چنین اتفاقی رخ نداده است.

این کارگردان درباره انتخاب بازیگر فیلم چنین توضیح داد: سایتی در نظر گرفتیم تا به واسطه آن علاقه‌مندان بتوانند توانایی خود را در بازیگری نشان دهند، چون با توجه به شرایط کرونایی نمی‌شد حضوری این کار را انجام داد. تعداد بسیار زیادی علاقه‌مند در این سایت حضور پیدا کردند و ما با کار فراوان در نهایت به تورج الوند رسیدیم.

میرکریمی تاکید کرد: از محسن کیایی بسیار ممنونم در این کار حضور داشت. اینکه بخواهید در مقابل عده‌ای بازیگر ناآشنا حضور پیدا کنیم، احتیاج به جراحی دارد من آخرین بازی او را در سریال هم گناه دیده و از همانجا شیفته کارش شده بودم. باید از ویشکا آسایش و کیومرث پوراحمد هم برای حضور افتخاری در «نگهبان شب» تشکر کنم.

وی درباره حضور کودکان در فیلم چنین توضیح داد: من مطمئنا در کارهای بعدی باز هم از کودکان استفاده خواهم کرد زیرا هم اکنون دو نوه دارم و در آینده نیز سومین نوه ام به دنیا خواهد آمد.

این تهیه کننده با بیان اینکه ریتم فیلم‌هایم کند نیست، گفت: فیلم نگهبان شب را نقدانه نمی‌دانم بلکه شرح حالی است از آنچه در جامعه رخ می دهد.

لاله مرزبان، بازیگر فیلم نیز اظهار کرد: کار کردن با رضا میرکریمی جزو آرزوهایم بود، لذا صرف اینکه در کار او حضور داشتم برایم کفایت می کند. لازم به ذکر است حضور هر بازیگری در کار این فیلمساز ، می‌تواند کلاس درسی باشد.

محسن کیایی نیز بیان کرد: کار کردن با کارگردانی نظیر رضا میرکریمی برای هر بازیگری غنیمت است. وی فردی بسیار با دانش است که هدایت و کارگردانی او در حد بسیار بالایی انجام می‌شود. درباره دیگر بازیگران فیلم هم باید بگویم تمامی هنرمندان حاضر در این فیلم بازیگران شهرهای مختلف کشورمان هستند که سابقه تئاتری هم دارند.

تورج الوند، بازیگر نقش نخست فیلم با بیان اینکه این پنجمین باری بود که برای بازی در کاری تست می داده، اظهار کرد: پیش از حضور در این فیلم سینمایی چهار بار دیگر تست داده بودم ولی خوشحالم توانستم با فیلم رضا میرکریمی کارم را آغاز کنم.

انتهای پیام
captcha