به گزارش ایکنا، با توجه به تشکیل ستاد بزرگداشت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در سازمان تبلیغات اسلامی و تعیین سازمان دارالقرآن الکریم به عنوان کارگروه قرآنی این ستاد، سه عنوان ویژهبرنامه به همین مناسبت از سوی این کارگروه در دستور کار قرار گرفته و اجرا شد.
عناوین برنامههای مذکور شامل «چله گفتمانسازی مکتب قرآنی حاج قاسم سلیمانی در فضای مجازی»، «برگزاری مسابقه کتابخوانی با مشارکت استانها در دو مرحله» و «پویش هزاران ختم قرآن کریم» بود که از ۱۳ آبان مصادف با روز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز مبارزه با استکبار جهانی تا ۱۳ دی روز شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.
در پویش ملی چله گفتمانسازی مکتب قرآنی حاج قاسم سلیمانی که با استقبال گسترده علاقهمندان به قرآن کریم و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و در قالب چند برنامه تبلیغی ترویجی ازجمله دلنوشته به سردار سلیمانی، مسابقه قرائت ترتیل آیه ۱۹ سوره مبارکه حدید ویژه فرزندان زیر ۲۰ سال ذکور، مسابقه خونآورد شهید سلیمانی در وحدت ایرانیان (توصیف در یک جمله) و همچنین ارسال مقالات با موضوع دشمنشناسی به صورت مجازی برگزار شد.
فایلهای ارسالی از سوی شرکتکنندگان در بازه زمانی یاد شده دریافت و مورد بررسی قرار گرفت که اسامی منتخبان پویش چله گفتمانسازی شهید سردار سلیمانی به شرح ذیل است.
مسابقه قرائت ترتیل آیه ۱۹ سوره مبارکه حدید
• امیدرضا پرنلو
• حمیدرضا ملازاده
• مهدی اکبری
مسابقه خونآورد شهید سلیمانی در وحدت ایرانیان (توصیف در یک جمله)
• فاطمه صداقتزاده
• سمیه فولادی
• مجید اوسطی آشتیانی
مسابقه دلنوشته به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
• آسیه ثانوی
• خدیجه پشام
• فاطمه رستمی
در مسابقه کتابخوانی با عنوان جهاد و شهادت که بهمناسبت نخستین سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی به مدت دو ماه در کانال اطلاعرسانی سازمان دارالقرآن الکریم برگزار شد به شصت نفر از شرکتکنندگان به قید قرعه هدایایی تعلق خواهد گرفت.