مراسم اختتامیه پنجمین دوره جشنواره قرآنی فجر فردا با حضور مسئولان و نیز جمعی از برگزیدگان برگزار میشود. 
محمدصادق محسنیکبیر، مدیر اجرایی دارالقرآن خانه کارگر در گفتوگو با ایکنا، با اشاره به برگزاری مراسم اختتامیه پنجمین دوره جشنواره فجر دارالقرآن خانه کارگر گفت: این جشنواره امسال به شکل ملی و با توجه به شیوع ویروس کرونا به شکل کاملاً غیر حضوری و از طریق فضای مجازی، تلفن و پیامک در بین ۱۰ هزار نفر برگزار شد.
وی گفت: جشنواره امسال در ۲۲ رشته و در گروه حفظ شامل حفظ ۵ جزء اول، ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و کل قرآن و حفظ سوره مبارکه فجر، جزء ۳۰ ویزه بزرگسالان و حفظ ۱۰ سوره از قرآن ویژه کودکان، قرائت شامل صوت و لحن، ترتیل قرآن، اذان و ذکر صلوات با صوت خوش، تفسیر شامل ترجمه، مفاهیم و تفسیر سوره مبارکه فجر و بخش هنری شامل خوشنویسی آیات قرآن و نقاشی موضوعی قرآن ویژه کودکان برگزار شد.
مدیر اجرایی سازمان دارالقرآن خانه کارگر تصریح کرد: مراسم اختتامیه پنجشنبه ۲۱ بهمن از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷ در تهران خیابان بهبودی، سالن ۱۷ شهریور وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور مسئولان و نیز جمعی از برگزیدگان با رعایت پروتکلهای بهداشتی برپا خواهد شد.
انتهای پیام