کد خبر: 4035728
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۳
وزیر ارشاد در اختتامیه فیلم فجر:

متناسب با ارزش‌های انقلاب برای اعتلای سینما گام برمی‌داریم/ فیلم فجر چهل‌ویکم از فردا آغاز می‌شود

اسماعیلی گفت: با بررسی تجارب به دست آمده در این چهل سال و با بررسی نقاط ضعف و قدرت برای اعتلای سینمای ایران و متناسب با ارزش‌های انقلاب اسلامی گام خواهیم برداشت.

به گزارش ایکنا، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در  آیین اختتامیه چهلمین جشنواره فیلم فجر ضمن تبریک ایام ماه رجب و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: جای بسی خوشبختی است که بهار سینمای ایران مقارن با بهار انقلاب اسلامی شده است. چهلمین جشنواره فیلم فجر امشب به پایان می‌رسد و عدد چهل عددی مقدس در فرهنگ دینی ماست. از صبح فردا جشنواره چهل و یکم فیلم فجر برای ترسیم سینمایی امیدآفرین، آگاهی‌بخش و انگیزه دهنده شروع به کار می‌کند.

وی ادامه داد: عدالت فرهنگی که شعار دولت ماست، در این دوره از جشنواره با اکران آثار در 31 استان به ثمر نشست. انواع ژانرها در سینما حضور داشتند و با حضور چهار نسل هنرمند سینمای بعد از انقلاب، جشنواره رونق گرفت. با بررسی تجارب به دست آمده در این چهل سال و با بررسی نقاط ضعف و قدرت برای اعتلای سینمای ایران و متناسب با ارزش‌های انقلاب اسلامی گام برخواهیم برداشت. سینمای ما موفقیت‌های زیادی تاکنون به ارمغان آورده اما چیزی که امروز می‌بینیم سطح توقع ما را برآورده نمی‌کند و به دنبال اعتلای هر چه بیشتر هستیم. در این دوره از جشنواره نام و آوازه سردار شهید قاسم سلیمانی درخشید.

اسماعیلی در انتها تاکید کرد: امروز در آغاز گام دوم انقلاب اسلامی هنر باید پیشتاز باشد. با سینما می‌توان روایت اصیل ایرانی را به تصویر کشید. با دیپلماسی فرهنگ و هنر که برای دولت اهمیت بسیار دارد می‌توان موفق بود. کرونا لطمه بسیاری به بدنه سینما زده اما ما با برنامه‌ریزی مدون برای حل مشکلات ناشی از این مشکل می‌کوشیم. من از همه دست‌اندرکارانی که باعث برگزاری این جشنواره شدند تشکر می‌کنم و همه همت خود را برای برگزاری وزین جشنواره چهل و یکم در ابعاد انقلاب مصروف می‌کنیم.

انتهای پیام
captcha