کد خبر: 4037117
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۷

بیست و پنجمین دوره مسابقات قرآن و نهج البلاغه شرکت پالایش نفت تهران برگزار شد

بیست و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم و نهج البلاغه یادواره شهدای مدافع حرم در شرکت پالایش نفت تهران برگزار شد.

به گزارش ایکنا، مرحله مقدماتی بیست و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم و نهج البلاغه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت‌های پالایشی مشمول اصل ۴۴، یادواره شهدای مدافع حرم، بین اعضای خانواده شرکت پالایش نفت تهران پنجشنبه (۲۸ بهمن ماه) به صورت مجازی برگزار شد.

این مسابقات با رویکرد توسعه فعالیت و فرهنگ قرآنی و اشاعه آن، در رشته‌های حفظ، قرائت، ترتیل، صحیح خوانی در بخش شفاهی و مفاهیم با محوریت کتاب‌های مفاهیم استاد مسعود وکیل و نیز کتاب دقایقی با قرآن اثر حجت الاسلام و المسلمین قرائتی و رشته نهج البلاغه با محوریت جلد سوم کتاب پیام امام، نوشته آیت الله مکارم شیرازی در بخش کتبی برگزار شد.

برگزاری این مسابقات به دلیل صیانت از سلامت کارکنان و خانواده‌هایشان و جلوگیری از فراگیرشدن ویروس کرونا، با رویکرد آموزشی و ارتقای سطح آموزه‌های قرآنی همکاران و خانواده‌ها با حضور ۲۵۰ نفر در قالب ۷ گروه مشتمل بر کارکنان، همسران و فرزندان کارکنان از پیش دبستانی تا حوزه و دانشگاه به صورت مجازی از طریق درگاه‌های ارتباطی مخابراتی و اینترنتی برگزار شد.

در این دوره از مسابقات که با رشد ۱۵ درصدی شرکت کنندگان نسبت به سال قبل برگزار شد، در بخش آقایان ۱۳۴ نفر و در بخش بانوان ۱۱۶ نفر با هم رقابت کردند.۱۱۳ نفر از متسابقین در بخش کتبی (نهج البلاغه و مفاهیم) و ۱۳۷ نفر در بخش شفاهی در این دوره از مسابقات حاضر شدند.

در این دوره‌ چهار گروه داوری در سطح عالی با همکاری دارالقرآن کریم آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، کار قضاوت این دوره از مسابقات ترویج فرهنگ قرآن و عترت و انس خانواده شرکت پالایش نفت تهران با قرآن کریم و نهج البلاغه، از اولویت‌ها و اقدامات فرهنگی روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران بوده که در این خصوص با استفاده از اساتید قرآنی برنامه‌های ویژه‌ای در دست اجرا دارد.

انتهای پیام
captcha