کد خبر: 4037449
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۴

اجرای طرح سلامت‌گر در 100 مدرسه استان یزد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت: طرح سلامت‌گر توسط اعضای کانون‌های دانش آموزی در 100 مدرسه استان اجرا شد.

محسن حرازی، مدیرعامل هلال احمر استان یزدبه گزارش ایکنا از یزد، محسن حرازی‌زاده یزدی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد اظهار کرد: با توجه به شیوع سویه جدید ویروس کرونا در کشور و استان یزد، توجه به فرهنگسازی گسترده در جامعه به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس و لزوم رعایت موارد بهداشتی طرح سلامت‌گر مدرسه با مشارکت اعضای دانش آموزان هلال احمر در مدارس استان در حال برگزاری است.

حرازی‌زاده یزدی بیان کرد: هدف از اجرای این طرح مشارکت اعضای کانون‌های دانش آموزی هلال احمر در مسئولیت‌پذیری اجتماعی، توسعه و نهادینه کردن فرهنگ سلامت مدرسه و خانواده و همچنین کاهش شیوع ویروس کرونا است.

وی عنوان کرد: در طرح سلامت‌گر مدرسه فعالیت‌هایی همچون توصیه به رعایت نکات بهداشتی، توصیه به شست و شوی دست‌ها و ضدعفونی کردن آنها، تأکید بر استفاده از ماسک در محیط مدرسه و دیگر مکان‌های عمومی انجام می‌شود.

این مقام مسئول گفت: جدی گرفتن علائم سرماخوردگی، تهیه بروشور‌های ابتکاری به منظور انتقال اطلاعات مرتبط با ویروس کرونا توسط دانش آموزان عضو کانون‌های دانش آموزی هلال احمر برای دیگر دانش آموزان مدارس استان یزد از دیگر فعالیت و برنامه‌های طرح سلامت‌گر مدرسه به شمار می‌رود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد بیان کرد: اعضای کانون‌های دانش آموزی هلال احمر در این طرح علاوه بر انجام فعالیت‌های بیان شده اقدام به توزیع ماسک و الکل ضدعفونی کننده دست برای دانش آموزان نیز می‌کنند تا استفاده از این اقلام توسط دانش آموزان همچنان جدی گرفته شود.

به گفته حرازی‌زاده یزدی بهترین بروشور‌های تهیه شده توسط اعضای کانون‌های دانش آموزی در شبکه شاد بارگذاری خواهد شد.

وی گفت: طرح سلامت‌گر در 100 کانون هلال احمر در مدارس استان در بین دانش آموزان دختر و پسر پایه‌های تحصیلی هفتم، هشتم و نهم شهرستان‌های استان یزد اجرا شده است.

انتهای پیام
captcha