کد خبر: 4038472
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۳

حرم حضرت معصومه‌(س)؛ ظرفیت بی‌بدیل گسترش تمدن اسلامی

استاندار قم حرم مطهر حضرت معصومه(س) را یک ظرفیت ویژه و بی‌بدیل برای قم دانست و گفت: حرم کریمه اهل بیت (س) می‌تواند کانون رویش، جهش و گسترش تمدن اسلامی باشد.

سیدمحمد تقی شاهچراغی استاندار قم به گزارش ایکنا از قم، سیدمحمد تقی شاهچراغی، استاندار قم در نشست هم‌اندیشی با بانوان مشاور دستگاه‌های دولتی، که امروز چهارم اسفندماه برگزار شد، با اشاره به تکالیف دستگاه‌های دولتی اظهار کرد: هر کسی باید نقش خود را نسبت به اسلام و انقلاب اسلامی ایفا کرده و انتقادات به شرایط موجود را به همراه پیشنهاد عملیاتی ارائه کند.

وی مسئولیت‌های دولت و حاکمیت نسبت به مسائل فرهنگی را مورد توجه قرار داد و افزود: حل معضلات و اعتلای دینی و فرهنگی نیازمند مشارکت حداکثری ادارات دولتی، گروه‌های جهادی و آحاد مردم است.

استاندار قم گفت: دغدغه‎‌مندی همه پرسنل ادارات نسبت به حل مسائل فارغ از ابلاغیه‌ها و سمت‌های دولتی باید تبدیل به یک فرهنگ شود.

شاهچراغی در ادامه حرم مطهر حضرت معصومه(س) را یک ظرفیت ویژه و بی‌بدیل برای قم دانست و بیان کرد: حرم کریمه اهل بی (س) می‌تواند کانون رویش، جهش و گسترش تمدن اسلامی باشد.

وی با تاکید بر برنامه محوری دستگاه‌های دولتی با توجه به مختصات فرهنگی استان قم، یادآور شد: ادارات دولتی خصوصاً آموزش و پرورش باید اقدام عملی در زمینه امور فرهنگی انجام دهند و در این مسیر از ظرفیت گروه‌های مردم نهاد و جهادی بهره ببرند.

انتهای پیام
captcha