کد خبر: 4043958
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۸

برج میلاد به استقبال نوروز می‌رود

مدیرعامل برج میلاد با تشریح برنامه‌های نوروزی این مجموعه فرهنگی گفت: جشنواره نوروزگار ۱۴۰۱ در ادامه جشنواره‌های نوروزی سال‌های گذشته برج میلاد و باهدف پر کردن اوقات فراغت شهروندان و مسافران نوروزی پایتخت و همچنین معرفی امکانات تفریحی جدید این مجموعه ۲۵ اسفند تا ۱۲ فروردین‌ماه برگزار می‌شود.

جشنواره‌های نوروزی برج میلاد

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی برج میلاد، عباس حیدری، مدیرعامل برج میلاد گفت: خوشبختانه امسال با توجه به واکسیناسیون گسترده شهروندان و کمتر شدن آمار همه‌گیری ویروس کرونا، امکان برگزاری این جشنواره برای شهروندان و مسافران نوروزی پایتخت فراهم‌شده است و امیدواریم بتوانیم در سال جدید میزبان خوبی برای بازدیدکنندگان باشیم.

وی در تشریح برنامه‌های نوروزی برج میلاد که با مشارکت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و ستاد گردشگری شهر تهران است، گفت: جشنواره نوروزگار از ۲۵ اسفندماه با فضاسازی نوروزی در بخش‌های مختلف برج میلاد همچون چیدمان سفره هفت‌سین در زیرگذر برج میلاد آغاز می‌شود و همچنین مراسم تحویل سال از محل برج میلاد از شبکه اول و پنج سیما پخش خواهد شد.

حیدری ادامه داد: نمایشگاه آداب‌ورسوم ایرانی با رویکرد همگرایی تمامی اقوام ایرانی، نمایشگاهی با عنوان «آداب‌ورسوم اقوام ایرانی» با حضور هنرمندان و نمایش صنایع‌دستی و سوغات شهر‌های ایران در طول جشنواره برگزار می‌شود.

مدیرعامل برج میلاد با اشاره به برپایی کارگاه اسباب‌بازی‌های ایرانی تصریح کرد: ما در جشنواره به همه اقشار در همه سنین توجه کرده‌ایم و بر این اساس نمایشگاه اسباب‌بازی‌های مؤثر در رشد جسمی و ذهنی کودکان، آشنایی تولیدکنندگان متناسب با نیازهایشان، ارائه و معرفی آخرین دستاورد‌های تولیدکنندگان داخلی و ترویج مبانی اصول ارتباطی، آگاهانه یکپارچه‌سازی فعالیت‌های حوزه اسباب‌بازی ازجمله اهداف این بخش از جشنواره است.

وی ادامه داد: همچنین برای کودکان دیگر برنامه‌هایی همچون برگزاری جنگ کودک در سالن نمایشگاهی برج میلاد، بازی‌های هیجانی و میدانی در محوطه برج، برپایی بازی‌های خانواده محور از دیگر اقدامات ما برای کودکان در ایام جشنواره است.

حیدری بابیان اینکه جشنواره موسیقی اقوام ایرانی در گذرگاه برج میلاد برگزار می‌شود، گفت: توجه به هنرمندان عرصه‌های مختلف ازجمله موسیقی فولکلور نیز در دستور کار ما قرار گرفت و به همین دلیل بخشی از جشنواره به اجرای گروه‌های موسیقی اقوام مانند قشقایی، لر، بختیاری، کرد، بوشهری، آذری، گیلکی، خراسانی، شیرازی، مازندرانی، ترکمن و ... اختصاص پیداکرده است که از ساعت ۱۰ الی ۲۳ در ساعت‌های مشخصی برای بازدیدکنندگان در محوطه و استیج گذرگاه برج میلاد اجرا خواهند داشت.

مدیرعامل برج میلاد اجرای جُنگ‌های شبانه با حضور عموم مردم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی را از دیگر بخش‌های جشنواره نوروزی ۱۴۰۱ برج میلاد اعلام کرد و افزود: ویژه‌برنامه‌هایی را نیز با حضور مردم تدارک دیده‌ایم که بخشی از این برنامه‌ها با مشارکت سازمان صداوسیما بوده و به‌صورت زنده از شبکه‌های مختلف پخش می‌شود. ازجمله این برنامه‌ها می‌توان «بهار جان» شبکه پنج، آغاز تحویل سال جدید از شبکه‌های یک و پنج، انتخاب چهره‌های مردمی سال با اجرای علی ضیا در برنامه فرمول یک که در برج میلاد ضبط و پخش خواهد شد. جشن نیمه شعبان و برپای نورافشانی به مناسبت میلاد حضرت، ولی عصر(عج) و جشن روز ملی جمهوری اسلامی از دیگر برنامه‌های مشارکتی برج میلاد، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی و سازمان صداوسیما است.

وی در توضیحات تکمیلی اخبار جشنواره گفت: برپایی کارگاه‌های هنری با حضور هنرمندان در رشته‌های نقاشی و طراحی آداب‌ورسوم سنتی در ایام نوروز از بخش‌های دیگر جشنواره نوروزی برج میلاد است.

حیدری در ادامه به اجرای برنامه‌های رادیویی در برج میلاد اشاره کرد و گفت: شبکه‌های مختلف رادیویی ازجمله رادیو تهران، رادیو جوان، رادیو جشنواره به‌صورت زنده اخبار جشنواره را با مرکزیت این مجموعه پوشش می‌دهند.

وی در پایان افزود: تمامی بازدیدکنندگان و شهروندان باید پروتکل‌های بهداشتی را در طول بازدید از برج میلاد و بازدید از جشنواره رعایت کنند و همچنین در پایان بازدید می‌توانند در نظرسنجی ما شرکت کنند تا بتوانیم کاستی‌های موردنظر شهروندان را در سال‌های آینده رفع کنیم.

انتهای پیام
captcha