به گزارش ایکنا از خوزستان، آیت الله فرحانی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با حضور در زیارتگاه شهدای هویزه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد و با حضور در مسجد زیارتگاه و اقامه نماز جماعت، در جمع زائران شهدا و راهیان نور به ایراد سخن پرداخت.
آیت الله فرحانی با ابراز خرسندی از توفیق زیارت مزار شهدای هویزه و بهره مندی از آستان قدس شهدا در ماه شعبان المعظم، خود را از شاگردان مستقیم شهید علم الهدی در دوران نوجوانی دانست و خاطرنشان کرد: تربیت نسل نورانی انقلاب اسلامی مرهون خون شهدا و رهنمودهای امامین انقلاب اسلامی است و شهید بزرگوار علم الهدی، آغازگر جریان شناسی و انس با نهج البلاغه، شناخت تاریخ اسلام و تعلیم و تربیت نسل مؤثری در خوزستان بود.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه آنچه از شهید علم الهدی استفاده کردیم در فرازهای ابتدایی صلوات شعبانیه نهفته است، افزود: در صلوات شعبانیه می خوانیم:« اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ الْكَهْفِ الْحَصِينِ، وَغِياثِ الْمُضْطَرِّ الْمُسْتَكِينِ، وَمَلْجَإِ الْهارِبِينَ» درباره اهل بیت (ع) میفرماید اینها کهف حصین هستند. بنابراین هرکس این دژ نفوذناپذیر را درک کند می شود یکی چون شهید علم الهدی.
آیت الله فرحانی با اشاره به سابقه آشنایی خود با شهید علم الهدی افزود: ما در دوران نوجوانی یعنی زمانی که دوم و سوم راهنمایی و اول دبیرستان بودیم در جلسات درس شهید علم الهدی شرکت می کردیم و این حالات را از نزدیک شاهد بودیم.
وی ادامه داد: ما پناه بردن به این سید مظلوم و مقتدر یعنی رهبر معظم انقلاب و بهره مندی از فرمایشات ایشان و در جبهه اهل بیتی ایشان قرار گرفتن که کهف حصین و غیاث مضطر است را ازشهید علم الهدی یاد گرفتیم.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با توصیف روزهای بعد از شهادت حسین علم الهدی و یارانش گفت: نمیدانید خدا چه برکتی در این رفتن قرار داده بود که دیگر کسی دوام نمی آورد. خیلی از شاگردان ایشان راهی جبهه ها شدند.
آیت الله فرحانی اضافه کرد: وجود شهید علم الهدی یک اوج، جاذبه و مغناطیسی داشت که خیلی ها را دگرگون کرد.