کد خبر: 4045487
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۲

خدمات‌رسانی ۸۵ گروه جهادی به مسافران نوروزی در سمنان

استاندار سمنان بابیان اینکه بستر لازم برای ماندگاری مسافران در استان فراهم‌ شده است، گفت: ۸۵ گروه جهادی طی ایام نوروز به مسافران استان خدمات می‌دهند.

خدمات رسانی 85 گروه جهادی به مسافران نوروزی در سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، سید محمد رضا هاشمی، استاندار سمنان شب گذشته، 8 فروردین در ششمین جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر استان با بیان اینکه ۸۵ گروه جهادی طی ایام نوروز سال جاری به مسافران استان سمنان خدمات لازم را ارائه می‌دهند، گفت: فعالیت این گروه‌ها در راستای خدمت‌رسانی به مردم است.

وی ادامه داد: به منظور مراقبت از مردم و مسافران برای روزهای دوازدهم و سیزدهم باید تمام امکانات استان بسیج شود که در این راستا تمامی نهادهای خدماتی، مانند روزهای گذشته باید تلاش کنند تا مسافران روزهای باقی‌مانده تعطیلات نوروزی را به‌خوبی و در نهایت آرامش و سلامت پشت سر بگذارند.

استاندار سمنان بابیان اینکه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان مانند چند روز گذشته نسبت به تأمین سوخت وسائط نقلیه مسافران باید اهتمام لازم را داشته باشد، اظهار کرد: برای سپری شدن روزهای پایانی تعطیلات نوروزی ۱۴۰۱ با آرامش و امنیت ایجاد این تمهیدات در اولویت است.

هاشمی با بیان اینکه حفظ جان مردم و مسافران، اولویت اول در استان است و باید تمامی مسئولان با جدیت وظایف خود را به نحو مطلوب به انجام رسانند، متذکر شد: بنابر اعلام آمار رسمی خوشبختانه استان سمنان جزو استان‌های برتر کشور در حوزه خدمت‌رسانی به مسافران و زائران است که این امر موید تلاش شبانه‌روزی و جهادی اعضای ستاد، مسئولان و همراهی مردم استان محسوب می‌شود.

به گفته وی؛ خوشبختانه با اقدامات خوب و به موقع تمامی دست‌اندرکاران، بستر ماندگاری مسافران در استان فراهم‌شده است که بر این اساس به نسبت سال‌های گذشته، مسافران زمان بیشتری را برای استفاده از خدمات در استان گذراندند.

انتهای پیام
captcha