کد خبر: 4047129
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۸

واکنش مدیر حوزه‌های علمیه به حادثه حرم رضوی

مدیر حوزه‌های علمیه از مسئولان امنیتی و قضایی خواستار اقدام سریع و همراه با دقت در برخورد قاطع با عوامل تروریستی در حریم قدس رضوی شد.

آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیهبه گزارش ایکنا از قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه با صدور بیانیه‌ای، هتک حرمت به حریم قدس رضوی و تعرض به سه روحانی را محکوم کرد. متن بیانیه به این شرح است:

«انا لله و انا الیه راجعون

خبر هتک حرمت حریم قدس رضوی و تعرض و سوء قصد به سه نفر از روحانیون فاضل با سابقه درخشان جهادی در سومین روز از ماه مبارک رمضان موجب تأسف و تأثر گردید.

اینجانب ضمن محکومیت این حادثه تروریستی، به خانواده آن شهید والامقام تبریک و تسلیت گفته و از مسئولین امنیتی و قضایی اقدام سریع و همراه با دقت در برخورد قاطع با عوامل آن را خواستارم.

ان‌شاءالله خداوند متعال این مجاهد خستگی‌ناپذیر را در اعلی علیین و در جوار اولیای الهی و ائمه معصومین(ع) جای داده و به خانواده ایشان آرامش قلبی همراه با اجر فراوان و پایدار مرحمت نموده و شفای عاجل و کامل به مجروحان حادثه عنایت فرماید.»

انتهای پیام
captcha