کد خبر: 4048365
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۵
معاون پارلمانی رئیس جمهور:

غرب از ایران قوی و پیشرفته هراس دارد

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه غرب از ایران قوی و پیشرفته هراس دارد، گفت: در برجام طرف‌های غربی به تعهدات خود عمل نکردند، بنابراین امروز حق داریم استفاده صلح آمیز از صنعت هسته‌ای را در دستور کار قرار دهیم.

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در مراسمی که به مناسبت ۲۰ فروردین روز ملی فناوری هسته‌ای و روز هنر انقلاب اسلامی با عنوان «موقعیت انقلاب» در سالن اجتماعات آینده پژوهی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) برگزار شد، با اشاره به روز ملی فنی فناروی هسته‌ای تاکید کرد: در سال ۸۵ از چرخه کامل سوخت هسته‌ای در مقیاس آزمایشگاهی با سانتریفیوژهای ساخت ایران در نطنز رونمایی و صنعت هسته بومی شد. قبل از آن خیلی‌ها باور نمی‌کردند ایران به چنین توانمندی نائل شود اما دانشمندان و نخبگان ایرانی با عزم و اراده و همت والا این اتفاق مهم و غرور‌آمیز را رقم زدند و ما می توانیم را عملا اثبات کردند.

معان پارلمانی رئیس جمهور تصریح کرد: براساس معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی، همه کشورها می‌توانند از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای برخوردار باشند و ایران هم بر استفاده از حق مسلم خود اهتمام ورزید و به موفقیت رسید.

وی با اشاره به استاندارد دوگانه غرب گفت: درحالی که رژیم صهیونیستی تسلیحات اتمی از جمله صدها کلاهک هسته‌ای دارد، چون رژیمی ساخته و پرداخته غرب است آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اروپا و آمریکا هیچ اعتراض و نظارتی نسبت به این فعالیت‌ها ندارند، اما به خاطر خصومت با ایران مستقل دائما در پی بهانه جویی و نظارت سخت‌گیرانه‌تر هستند و در واقع از ایران قوی و پیشرفته هراس دارند.

وی تصریح کرد: آمریکایی‌ها در دهه ۵۰ خودشان پیشنهاد راه‌اندازی رآکتور بوشهر را دادند اما با پیروزی انقلاب با کمک هم‌پیمانان خود مخالفت با هسته‌ای شدن ایران را شروع کردند و اقدامات ظالمانه‌ای همچون تحریم‌های بی سابقه را بر ملت ایران روا داشتند و البته مردم و حاکمیت تسلیم زیاده‌خواهی‌ها نشدند.

حسینی تصریح کرد: بعد از اینکه با همت دانشمندان ایرانی به توانمندی هسته‌ای رسیدیم و در واقع به باشگاه معدود کشورهای هسته‌ای پیوستیم، آمریکا و برخی کشورها اروپای علیه ما موضع گرفتند و ایران اسلامی را تهدید به انزوا و  تحریم کردند و در این مدت شاهد رفتار دوگانه و ظالمانه غربی‌ها بودیم.

وی افزود: امروز عمده تمرکز و توان سازمان بین‌المللی انرژی هسته‌ای با رویکرد سیاسی معطوف به ایران است و تمام توان آن‌ها این است که ما پیشرفت نداشته باشیم اما علی‌رغم همه بازی‌هایی که غرب و دشمنان داشتند، به موفقیت‌های بسیاری در حوزه هسته‌ای رسیدیم.

حسینی تصریح کرد: غرب‌گراها در مجلس ششم و خارج از مجلس می‌گفتند ما که نفت و گاز داریم چه نیازی به انرژی هسته‌ای داریم؟ در حالی که انرژی هسته‌ای کاربردهای متعدد در صنعت، کشاورزی، پزشکی و دامپزشکی دارد و ما باید حدود ۱۰ هزار مگاوات برق از انرژی هسته‌ای تامین کنیم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: بر اساس NPT بهره‌مندی از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای حق قانونی هر کشوری است و ایران هم بدون کمک کشورهای دیگر دانش هسته‌ای را بومی کرده، یعنی به این توان دست یافته که اورانیوم طبیعی را با درصد بالا غنی سازی کند و در حوزه‌های مختلف از آن استفاده کند.   

وی اضافه کرد: با خلاقیت و نوآوری متخصصان عزیزمان هرساله در ۲۰ فروردین شاهد رونمایی از محصولات جدید هسته‌ای هستیم و امسال هم ۱۹ دستاورد جدید عرضه شد.
خوشبختانه اکنون دولت با تغییر ریل در رویکردها و اقدامات و با همراهی دیگر ارکان نظام در حوزه های داخلی و مناسبات منطقه‌ای و جهانی به نتایج ارزشمندی دست یافته که ادامه این روند عایدات ملموسی را به ارمغان خواهد آورد.

انتهای پیام
captcha