کد خبر: 4051101
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵

زیارت نیابتی امام حسین (ع) در شب‌های قدر

معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد توسعه و بازسازی عتبات اعلام کرد: طرح «زیارت نیابتی» به همت خادمان ستاد توسعه و بازسازی عتبات ویژه شب‌های قدر و ایام شهادت مولای متقیان اجرا می‌شود.

زیارت نیابتی امام حسین (ع) در شب‌های قدر

زیارت نیابتی امام حسین (ع) در شب‌های قدر

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، یوسف افضلی معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد توسعه و بازسازی عتبات با اشاره به فضیلت بالای زیارت حرم ائمه اطهار به‌ ویژه زیارت سید و سالار شهیدان در شب‌های قدر، گفت: با توجه به اینکه هنوز امکان تشرف برای تمامی دوستداران اهل بیت فراهم نیست، طرح «زیارت نیابتی» ویژه شب‌های قدر اجرا می‌شود.

وی افزود:‌ بر اساس این طرح خادمان و عوامل اجرایی ستاد توسعه و بازسازی عتبات که در پروژه‌های حرم‌های مطهر نجف اشرف، کربلا، کاظمین و سامراء مشغول فعالیت هستند، به نیابت از ثبت‌نام کنندگان این طرح در شب‌های قدر به حرم‌های مطهر مشرف شده و زیارت خواهند کرد.

افضلی گفت: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به بخش زیارت نیابتی در تارنمای ستاد بازسازی عتبات عالیات، به نیت خود، اعضای خانواده و حتی عزیزان درگذشته، ثبت نام کنند.

وی تصریح کرد: پس از انجام زیارت نیابتی توسط عوامل اجرایی و خادمان ستاد توسعه و بازسازی عتبات، پیامک انجام زیارت برای ثبت نام کنندگان ارسال می‌شود.

معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد توسعه و بازسازی عتبات با اشاره به اجرای پویش نذرعتبات همزمان با ماه مبارک رمضان گفت: هر یک از هموطنان عزیز با اهداء حداقل هفت هزار و ۵۰۰ تومان در سال، به نام خود، اعضای خانواده یا به نیت درگذشتگان می‌توانند در این پویش و فیض توسعه اعتاب مقدسه مشارکت کنند.

وی تاکید کرد: مطمئن‌ترین شیوه مشارکت در فیض توسعه حرم‌های مطهر و کمک به طرح‌های اعلام شده، شماره‌گیری کد دستوری ستاره ۷۲ مربع (#۷۲*) و مراجعه به بخش پرداخت نذر در تارنمای ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات است.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا ایرجی
captcha