به گزارش ایکنا، طی هماهنگی به عمل آمده با خیرین و برخی از سازمانها و نهادها و همچنین كمک حامیان به مناسبت میلاد كریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) از 15 ماه مبارک تا آخر ماه رمضان روزانه هزار و 500 پرس غذای گرم در آشپزخانه مركزی همنمک طبخ، بستهبندی و به عنوان وعده افطار میان خانوادههای بیبضاعت توزیع میشود.
به منظور تهیه این تعداد غذا، داوطلبان طرح همنمک و نیروی آشپز ماهر از مواد اولیه مرغوب از جمله گوشت گوسفندی و برنج ایرانی استفاده کرده و در محل آشپزخانه مركزی طرح همنمک این غذاها طبخ میشود.
بنابر اعلام طرح همنمک، چلوكباب كوبیده، چلو خورشت قیمه، چلو خورشت قرمه سبزی و چلو جوجهكباب از جمله غذاهایی هستند كه در طول این ایام تا آخر ماه مبارک رمضان تهیه و به سفرههای خانوادههای نیازمند رسانده میشوند.
این تعداد غذا در چندین نقطه از مناطق محروم استان تهران در حاشیه غربی و جنوب غربی توزیع میشود.