کد خبر: 4054245
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۳

بستری ۳۵ بیمار جدید کرونا در بیمارستان‌های استان فارس

طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بستری ۳۵ بیمار جدید کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته، هم‌اکنون ۱۳۸ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان‌های استان فارس بستری هستند.

آمار کرونا، استان فارسبه گزارش ایکنا از فارس، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز طی اطلاعیه‌ای، آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز یکشنبه، یازدهم اردیبهشت ۱۴۰۱ اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: «از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، دو میلیون و ۱۳۴ هزار و ۷۱۳ تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۶۲۷ هزار و ۵۱۳ بیمار مثبت شناسایی شده است.

از مجموع تست‌های انجام شده از ابتدای شیوع تاکنون، یک میلیون و ۷۵۰ هزار و ۸۹۲ تست تشخیصی مولکولی بوده که ۵۱۷ هزار و ۲۵۷ مورد بیمار مثبت قطعی شناسایی شده، همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون ۳۸۳ هزار و ۸۲۱ مورد تست سریع انجام شده و ۱۱۰ هزار و ۲۵۶ بیمار مثبت شناسایی شده است.

با بستری ۳۵ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، هم‌اکنون ۱۳۸ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۲۴ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته مورد جدید فوتی کووید۱۹ در فارس ثبت نشده و مجموع جان‌باختگان ناشی از کووید۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، هشت هزار و ۳۵ نفر است.

همچنین از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ۶۱۸ هزار و ۸۴۲ هم‌استانی مبتلا به کووید۱۹ بهبود یافته که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده‌اند.

در حال حاضر مجموع تعداد دُز تزریق شده واکسن کرونا در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با احتساب سه دُز، به هشت میلیون و ۵۹ هزار و ۳۷۶ دُز رسیده که از این تعداد سه میلیون و ۴۱۲ هزار و ۹۸۶ دُز نوبت اول، سه میلیون و ۱۱۵ هزار و ۶۴۵ دُز نوبت دوم و یک میلیون و ۵۳۰ هزار و ۷۴۵ دُز نوبت سوم واکسن بوده است».

انتهای پیام
captcha