کد خبر: 4054381
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۳

بهره‌مندی بیش از ۱۰ هزار نفر از افطاری در تبریز

مدیرکل اوقاف آذربایجان‌شرقی گفت: بیش از ۱۰ هزار نفر که اغلب جزو نیازمندان جامعه بودند، در کنار سفره افطاری امامزاده سید حمزه نشسته و از این احسان بهره‌مند شدند.

حجت الاسلام حسینی، مدیرکل اوقاف آذربایجان شرقیبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام سید شهاب‌الدین حسینی، مدیرکل اوقاف استان، روز یکشنبه، 11 اردیبهشت‌ماه، در آیین اختتامیه محفل جزءخوانی آستان مقدس امامزاده سید حمزه تبریز، با اشاره به جایگاه قرآن کریم در اسلام، اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: «قرآن، سفره پهن شده پروردگار متعال و غذای آماده الهی است. شما هرچقدر توانایی دارید از این سفره بهره مند شوید‌.» امروز نیز زمینه بهره‌مندی از این سفره الهی در جوار امامزاده سید حمزه تبریز مهیا شده است.

وی در ادامه با قدردانی از متولیان برگزاری این محفل، افزود: خدا را شاکر هستیم که با نصب ضریح جدید امامزاده، توسعه امامزاده و یکسان‌سازی آن توانسته‌ایم گام مهمی در زیرساخت عمران و آبادی امامزاده در کنار بخش فرهنگی آن برداریم.

حسینی، در تشریح برنامه‌های آستان مقدس این امامزاده در ماه رمضان، گفت: بیش از ۱۰ هزار نفر که اغلب جزو نیازمندان جامعه بودند، در کنار سفره افطاری امامزاده سید حمزه نشسته و از این احسان بهره مند شدند.

مدیرکل اوقاف آذربایجان‌شرقی، با اشاره به توزیع بسته‌های معیشتی بین نیازمندان با همکاری کمیته امداد و بهزیستی، افزود: آیین‌های مذهبی، برنامه‌های متنوع و مراسمات مختلفی با همکاری دستگاه‌های شهری در ماه مبارک رمضان در این امامزاده برگزار شده که بالای ۳۰۰۰ نفر در آن‌ها مشارکت داشتند.

وی با بیان این‌که امامزادگان باید به تعبیر مقام معظم رهبری، قطب‌های فرهنگی جامعه باشند، اظهار کرد: امیدواریم با انجام برنامه‌ها و اقدامات فرهنگی مختلف در آستان امامزادگان، این اماکن مقدس، تاثیرگذاری فرهنگی بیشتری در جامعه داشته باشند و زمینه ساز برنامه‌های معنوی در عصر سرماخوردگی و انفجار اطلاعات شوند.

حسینی ادامه داد: امروزه دشمن از طریق فضای مجازی از زمین و زمان به باورهای مردم حمله می‌کند و راه نجات ما از دست این اطلاعات بیشمار و تهاجم فرهنگی نیز قرآن و رجوع به عترت است.

مدیرکل اوقاف آذربایجان شرقی گفت: تا زمانی که به قرآن و دامن اهل بیت(ع) چنگ بزنیم، ترسی نخواهیم داشت و اگر از آن دو دوری گزینیم، زمینه انحراف جوانان آماده خواهد شد.

انتهای پیام
captcha