کد خبر: 4054838
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۷

مرحله سوم طرح ملی «یاس» در یزد آغاز می‌شود  

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد از آغاز مرحله سوم طرح ملی «یاس» ویژه زنان 30 الی 40 سال تحت پوشش کمیته امداد استان در هفته هلال احمر خبر داد.

محسن حرازی زاده، مدیرعامل هلال احمر یزدبه گزارش ایکنا از یزد، محسن حرازی‌زاده، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد امروز، 15 اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فعالیت‌های این نهاد در راستای اقدامات بشردوستانه و با حفظ کرامت انسانی انجام می‌شود و در این راستا می‌طلبد با توجه به اینکه بیشترین فعالیت با مشارکت داوطلبان انجام می‌شود، بیشتر این فعالیت‌ها انعکاس داده شود تا جذب حداکثری عموم را داشته باشیم و بتوان خدمات بهتر و بیشتری ارائه داد.

وی غربالگری، واکسیناسیون و همکاری با دانشگاه علوم پزشکی، جابجایی و انتقال داروخانه هلال احمر به محل جدید را از دیگر اقدامات برشمرد و گفت: در حوزه توانبخشی نیز تکمیل کادر تخصصی صورت گرفت و زمینه حمایتی در حوزه‌های مختلف در سال گذشته با اختصاص سه میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبار فراهم شد و همچنین یک میلیاردتومان تسهیلات وام اختصاص یافت.

حرازی‌زاده ادامه داد: در قالب طرح «هلال رحمت» دو هزار بسته معیشتی بویژه در خانه‌های هلال جمع‌آوری و بین نیازمندان توزیع شد. البته سفره‌های افطار نیز در ماه مبارک رمضان توسط اعضای هلال احمر و داوطلبان صورت گرفت.

وی، اجرای طرح «نذر آب 4» در سیستان و بلوچستان، ارائه خدمات به مسافران نوروزی، را از دیگر اقدامات دانست و با اشاره به آموزش کمک‌های اولیه در سطح جامعه، بر مطالبه عموم از این نهاد تأکید کرد و گفت: نمونه بارز این موضوع می‌توان به بانوی نجاتگر شهرستان اشکذر اشاره کرد که توانست با بهره‌گیری از این آموزه‌ها جان یک انسان را نجات دهد. این گونه آموزش‌ها در جامعه احساس می‌شود و لذا از اقشار مختلف درخواست می‌شود از ما مطالبه کنند.

حرازی‌زاده از اجرای طرح ملی «یاس» در خانه‌های هلال و با مشارکت کمیته امداد استان خبر داد و بیان کرد: در قالب این طرح زنان 30 الی 40 سال تحت پوشش کمیته امداد و با هدف افزایش تاب آوری و توان افزایی، آموزش کمک‌های اولیه را فرا گرفتند که در این زمینه توانستیم رتبه دوم کشوری را نیز کسب کنیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد با اشاره به آبگرفتگی‌ها و سیل اخیر گفت: در این زمینه مناطق مسکونی طوبی، عیش آباد و سید میرزا به صورت عمده‌تری درگیر شدند  و البته همزمان در روستاهای اطراف عقدا و خرانق نیز وجود داشت، که نسبت به چادرزنی، توزیع بسته‌های معیشتی و غذای گرم برای اهالی این مناطق اقدامات لازم صورت گرفت.

وی با اشاره به اهمیت وجود خانه‌های هلال از فعالیت 75 خانه در سطح استان خبر داد و افزود: خانه های هلال جمعیت‌های هلال احمر کوچکی هستند که در مناطق دور دست با پشتیبانی داوطلبان و اعضای جوان در حال خدمت رسانی هستند.

حرازی‌زاده با اشاره به اینکه در حوزه توانبخشی نیز خدمت بزرگی است که به شهروندان ارائه می شود گفت: این مراکز به لحاظ تجهیزات و امکانات باید مجهز شوند که نیازمند اعتبار هستیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد با اشاره به 18 اردیبهشت ماه روز جهانی صلیب سرخ گفت: تفاوت این روز در سال جاری با سال‌های گذشته این است که هلال احمر امسال یکصدمین سال تأسیس خود را جشن می گیرد .

وی حضور در صدا و سیما و بیان و شرح وظایف و ارائه خدمات، آغاز مرحله سوم طرح ملی «یاس»، پیاده روی خانوادگی برای همکاران، نشست خبری، سخنرانی پیش از خطبه در نماز جمعه و برپایی چادرهای برای بیماریابی مراجعان، نشست تفسیر قرآن مدیران استان با حضور امام جمعه یزد، دیدار با آیت الله ناصری نماینده ولی فقیه دراستان و امام جمعه یزد و غبارروبی و گلباران قبور مطهر شهدا در گلزار شهدای خلدبرین را از جمله برنامه‌های هفته هلال احمر بیان کرد.

حرازی زاده افزود: نواختن زنگ صلح و دوستی در مدارس، مانور امداد و نجات،  رژه موتوری و خودرویی، مانور تیم بهداشت و درمان اضطراری با حضور تیم های حوزه جوانان و درمان، افتتاح خانه های هلال، همایش بازنشستگان از دیگر برنامه ها در طول این هفته است.

وی از آغاز طرح آموزش کمک های اولیه در 100 پارک خبر داد و گفت: معتقد هستیم آموزش ها باید در سطح محلات و مراکز شلوغ صورت گیرد تا بتوانیم جذب حداکثری در این زمینه را داشته باشیم و لذا این طرح در هفته هلال آغاز می شود و با پیگیری بیشتری دنبال می شود.

حرازی زاده،  طراحی المان‌های مرتبط با هلال احمر را از دیگر برنامه‌ها در این هفته دانست که می تواند نماد فعالیت‌های هلال احمر در سطح شهر باشد و از اختصاص جایزه ای برای المان برتر خبر داد و گفت: در تلاش هستیم هلال احمر در بین المان‌های شهری سهم داشته باشد تا  به صورت روزمره فعالیت های هلال احمر به آحاد شهروندی گوشزد شود.

مدیرعامل جمیعت هلال احمر استان یزد ادامه داد: خوشبختانه سه مرکز جوانان در عقدا، نیر و زارچ به دفاتر نماندگی هلال احمر تبدیل و به لحاظ سازمانی غنی تر شد، هر چند سابق فعالیت های خوبی در این مراکز صورت گرفته و در حوزه های مختلف فعالیت داشته اند و امیدواریم فتح بابی در شاکله سازمانی هلال احمر در این سه شهر باشد و مشارکت های داوطلبی عموم را داشته باشیم.

وی؛ نشست با مهران فاطمی استاندار یزد، اجرای برنامه زنده خوشنویسی با موضوع هفته هلال را از دیگر برنامه ها در سطح استان دانست و گفت: در هر کدام از شهرستان‌ها نیز برنامه‌هایی دنبال می شود که هماهنگ با برنامه‌های استان خواهد بود.

حجت‌الاسلام مجتبی شعشعی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در جمیعت هلال احمر استان یزد نیز در این نشست از آغاز سلسله نشست های فرهنگی - آموزشی ویژه اعضا در هفته هلال احمر خبر داد.

انتهای پیام
captcha