مدیرکل زندانهای کردستان گفت: افتخار آفرینی و حماسه نوع دوستی خیرین نیکاندیش کردستانی در مراسم جشن گلریزان، کردستان را به عنوان ششمین استان در کشور در مشارکت و جمعآوری کمکهای انسان دوستانه برای کمک به آزادی زندانیان جرائم غیر عمد و بدهکار مالی معرفی کرد. 
به گزارش ایکنا از کردستان، مراد فتحی، مدیرکل زندانهای کردستان و نایب رئیس هیئت امنای ستاد دیه امروز، 18 اردیبهشتماه در نشست تجلیل از هنرمندان و دستاندرکاران ستاد دیه استان کردستان ضمن قدردانی از حضور و همراهی ارزشمند مردم خیر و نیکاندیش استان در این آیین معنوی در ماه مبارک رمضان و مشارکت نوع دوستانه هنرمندان و مسئولان در خلق این حماسه انسانی اظهار کرد: حس نوع دوستی در کردستان بیمانند است.
وی افزود: امسال در ماه مبارک رمضان شاهد حماسهای دیگر از همدلی کردستان و حضور گسترده اقشار مختلف در جشن گلریزان در استان بودیم و تلاشهای مسئولان و همراهی مردم نیکاندیش این استان مسبب این نوع دوستی خداپسندانه بود.
مدیرکل زندانهای کردستان بیان کرد: مشارکت بیمانند مردم خیرخواه استان در این آیین معنوی استان کردستان را به عنوان ششمین استان در مشارکت خیرین و جمعآوری کمکهای انسانه دوستانه برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد معرفی کرد.
محمد خسروی، مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان کردستان در ادامه این نشست ضمن ابراز خرسندی از این اتفاق خجسته بیان کرد: در رمضان المبارک سال جاری تعداد 12 گلریزان در سطح استان برگزار شد که امسال شاهد دو گلریزان زورخانهای برای کمک به محکومان نیازمند مالی نیز بودیم.
وی افزود: با مشارکت انسان دوستانه مردم و همراهی خیرین امسال بالغ به 4 میلیارد و 600 میلیون تومان برای کمک به زندانیان معسر مالی و جرائم غیرعمد جمع آوری شد و تا کنون تعداد 21 نفر با پرداخت بدهی، مساعدت دستگاه قضایی و گذشت انسانه دوستانه شکات از زندانهای کردستان آزاد و به آغوش خانوادههایشان بازگشتند.
مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان کردستان در پایان از تمام خیرین نیکاندیشی که در این حماسه نوع دوستی حضور یافته و تجلی حماسه کردستان همدل شدند، قدردانی کرد.
گفتنی است؛ در این جلسه از هنرمندان فعال که هرساله با تلاشهای خداپسندانه به یاری ستاد دیه میآیند نیز با اهداء لوح سپاس قدردانی شد.
انتهای پیام