کد خبر: 4060939
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۷

ساختمان دانشکده قرآن به دانشگاه مذاهب اسلامی واگذار می‌شود

ساختمان دانشکده قرآن به دانشگاه مذاهب اسلامی واگذار می‌شود معاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از واگذاری دانشکده بین‌المللی قرآن که از مصوبات سفر رهبری به استان کردستان بوده است به دانشگاه مذاهب اسلامی خبر داد و گفت: انتقال این ساختمان از سال گذشته تحت بررسی و پیگیری قرار گرفته است.

نشست بررسی واگذاری دانشکده قرآن به دانشگاه مذاهب اسلامی

به گزارش ایکنا از کردستان، محسن مسچی، معاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دیروز، 9 خردادماه در نشست بررسی و انتقال ساختمان دانشکده قرآن کردستان به دانشگاه مذاهب اسلامی اظهار کرد: ساختمان دانشگاه علوم قرآنی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان بوده که به سازمان اوقاف و امور خیریه استان کردستان واگذار شده بود.

وی با اشاره به احداث این ساختمان در زمینی به مساحت 12 تا 13 هکتار در شهر سنندج افزود: این مجتمع آموزشی دارای سه ساختمان اداری و آموزشی در پنج طبقه بوده که متشکل از کلاس‌های متعدد، سالن همایش، اتاق‌های محل کار اجرایی و اداری مالی، ۱۸ سوئیت و ساختمان خوابگاهی، دارالقرآن، سالن غذا خوری، آشپزخانه، سالن کتابخانه، نمازخانه و محل تأسیسات سرمایشی و گرمایشی، انبار و ... بوده است.

معاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بیان کرد: برای انتقال ساختمان دانشگاه قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه به دانشگاه مذاهب اسلامی، از سال گذشته تا الان پیگیری‌های مکرر و منظمی درباره واگذاری این مجموعه صورت گرفته است.

وی در پایان یادآور شد: برای واگذاری این مجموعه به دانشگاه مذاهب و تکمیل بنا تا مرحله راه‌اندازی و بهره‌برداری، رفع و حل مشکلات اداری و قانونی آن اقداماتی صورت گرفته که در این سفر، پیگیری ویژه برای حل این مشکلات و انتقال مجموعه و هزینه‌های لازم برای تکمیل این مجتمع آموزشی تا مرحله بهره‌برداری را از طریق مسئولان مربوطه انجام دادیم.

انتهای پیام
captcha