سمیه عزیزی، معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران لرستان در گفتوگو با ایکنا از لرستان، گفت: در مرحله دوم مسابقه کتابخوانی «راز حجاب» ویژه طلاب مدارس علمیه خواهران لرستان، ۱۲۵ نفر شرکت کردند که ۳۰ نفر امتیاز لازم را کسب کردند و از بین آنها ۹ نفر برگزیده شدند.
وی با بیان اینکه منبع این مسابقه کتابخوانی از كتاب «راز حجاب» (بيان موضوع حجاب در قالب پرسش و پاسخ برای دانشآموزان و نسل جوان و پاسخ به شبهات حجاب از زوایای گوناگون) نوشته مسعود صفیياری بود، افزود: مجموع شرکتکنندگان در دو مرحله این مسابقه ۲۵۵ نفر شرکت داشتند که حائزین امتیاز دو مرحله ۱۱۷ نفر بودند و ۱۷ نفر در دو مرحله برگزیده شدند.
عزیزی با بیان اینکه این مسابقه بهصورت دو مرحلهای و حضوری در مدارس علميه استان لرستان اجرا شد که مرحله اول آن از صفحه ۱۲ تا صفحه ۱۱۰ و مرحله دوم نیز از صفحه ۱۱۱ تا صفحه ۲۲۱ بود، اضافه کرد: سيده راضيه موسوی از اليگودرز، اكرم خدابخشی از اليگودرز، فاطمه صالحی از مركز تخصصی خرمآباد، فاطمه سالاروند از دورود، مریم جیریایی از ازنا، سمیه خاتمی از الشتر، مرضیه کرنوکر از دورود، پروین محمودصالحی از اليگودرز و اکرم یاراحمدی از دورود منتخبان این مرحله بودند.
انتهای پیام