کد خبر: 4070047
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۱

فوت یک بیمار کرونایی در البرز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: یک بیمار مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در این استان جان خود را از دست داد.

کرونا

شهرام صیادی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در این استان، اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعدادی با علائم مشکوک به بیمارستان‌های استان مراجعه کردند که از این تعداد ۱۰ نفر بستری شدند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در بیمارستان‌های البرز بستری هستند، تصریح کرد: از این تعداد ۱۸ نفر بیمار قطعی کووید - ۱۹ هستند، همچنین طی این مدت یک بیمار کرونایی جان خود را از دست داده و مجموع جان‌باختگان به شش هزار و ۸۴۱ نفر رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز مجموع موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک در البرز از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز را ۸۸ هزار و ۴۸۸ نفر اعلام کرد و متذکر شد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۸۱ هزار و ۵۹۷ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

انتهای پیام
captcha