به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اظهار کرد: هرچند در مورد دلایل کسری نقدینگی و استقراض سازمان تأمین اجتماعی از نظام بانکی، نکاتی وجود دارد، اما از آذرماه سال گذشته، با استفاده از روشهای مختلف مدیریت و تأمین منابع، نه تنها استقراض بیرویه از نظام بانکی نداشتهایم، بلکه پس از پرداخت بخشی از مطالبات سازمان از دولت که در بودجه سال گذشته پیشبینی و تصویب شده بود، موفق شدیم تمامی ۸۸ هزار میلیارد تومان بدهی انباشته دوران گذشته به بانک رفاه را نیز تسویه کنیم.
موسوی ادامه داد: از ابتدای دوره مدیریت جدید در شهریور سال گذشته، با کسری نقدینگی ماهانه و مشکل تأمین منابع برای اجرای تعهدات جاری سازمان در قبال بازنشستگان و مستمریبگیران مواجه بودیم؛ مشکلی که در مدیریت قبل با راهکار استقراض از نظام بانکی، عملاً بروز چالش کسری نقدینگی را به تعویق انداخته و چالشهای جدیدی را نیز ایجاد کرد. در دوره جدید، اما تلاش شد تا روند استقراضِ بیرویه متوقف شود. این روند به شکلی مدیریت شد تا از آذرماه سال گذشته، با استفاده از روشهای مختلف مدیریت و تأمین منابع، نه تنها استقراض بیرویه از نظام بانکی نداشته باشیم، بلکه با پرداخت ۸۸ هزار میلیارد تومان در قالب تهاتر، تمامی بدهی انباشته از دوران گذشته به بانک رفاه تسویه شود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزود: اگرچه در ماههای اخیر و پس از انتشار گزارشهای بانک مرکزی در مورد ابربدهکاران بانکی کشور، گاهی بدون توجه به وضعیت خاص منابع و نیز مطالبات انباشته، سازمان تأمین اجتماعی به عنوان یکی از ابر بدهکاران کشور معرفی میشد، اما حالا باید این خبر خوش را به مردم بدهیم که با تسویه بدهی ۸۸ هزار میلیارد تومانی سازمان به نظام بانکی، امروز نه تنها از لیست ابربدهکاران خارج شدیم بلکه به ابرطلبکار از کارفرمایان تبدیل شدهایم. امیدواریم با ادامه رویکرد مثبت دولت، شاهد پرداخت مابقی مطالبات سازمان از سوی دولت و سایر کارفرمایان خصوصی باشیم تا سازمان تأمین اجتماعی بتواند در مسیر توسعه خدمات بیمهای و درمانی، گامهایی استوارتری بردارد.
موسوی در ادامه تصریح کرد: همانطور که ما بدهی بانکی خود را تسویه کردیم، انتظار داریم که کارفرمایان عزیز هم ـ که در دوره کرونا با توجه به شرایط خاص برخی مشاغل، تلاش شد تا از مسیر تقسیط و بخشودگی جرائم، همراهی بیشتری با آنان داشته باشیم، امروز که بحمدلله شرایط بهتر شده ـ بدهی خود را تسویه کنند تا ما نیز در انجام تعهدات خود با مشکلی مواجه نشویم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در پایان از همراهی و همکاری دولت انقلابی و مردمی در بازپرداخت بخشی از مطالبات تأمین اجتماعی در قالب پیشبینیهای بودجه سال گذشته و بودجه سال جاری قدردانی کرد و گفت: در حالی که در دولت قبل در مواردی شاهد واگذاری سهام شرکتهای زیانده به سازمان تأمین اجتماعی بودهایم؛ دولت سیزدهم همکاری مناسبی در زمینه بازپرداخت مطالبات بر اساس تکالیف قوانین بودجه داشته است و در سال گذشته مجموعاً حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات انباشته سازمان در قالب واگذاری سهام شرکتهای مناسب و نیز روشهای دیگر پرداخت شد.
وی بیان کرد: در بودجه سال جاری نیز ۹۰ هزار میلیارد تومان برای تسویه دیون دولت پیشبینی شده که امیدواریم با همکاری دولت و وزارت اقتصاد، شرکتهایی با وضعیت مطلوب و دارای قدرت نقدشوندگی بالا به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شود.
انتهای پیام