کد خبر: 4070995
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۳

واقعه غدیر بهترین رهبر را برای جامعه اسلامی معرفی کرد

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد گفت: واقعه غدیر بهترین رهبر را برای جامعه اسلامی معرفی کرد و این راه حضرت علی(ع) و ائمه ما تا صاحب الامر(عج) ادامه دارد و این راه به بشریت هویت می‌دهد.

آیت الله محمدرضا ناصری، امام جمعه یزدبه گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، امام جمعه یزد، امروز، 24 تیرماه در خطبه‌های این هفته نمازجمعه یزد با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم اظهار کرد: خداوند متعال در آیات فراوانی در قرآن کریم دستور به تقوا داده و تقوا را منشأ همه خوبی‌ها و سعادتمندی فردی و اجتماعی می‌داند.

امام جمعه یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسئله غدیر بیان کرد: شیعه معتقد است بعد از پیامبر اکرم(ص) حتماً رهبر و معلمی نیاز است که کتاب خدا را تفسیر کند و تا زمانی که بشر وجود دارد، این معلمان باید حضور داشته باشند که این معلمان باید آگاه، دانا، مطلع از رموز قرآن، حافظ دین، معصوم از گناه باشند.

وی افزود: رهبری امت بسیار حائز اهمیت است و هرکسی نمی‌تواند این مسئولیت خطیر را بر عهده گیرد و اگر غدیر برای ما بسیار حائز اهمیت است، به این دلیل است که در روز غدیر خم کاملترین معلم بعد از پیامبر(ص) برای رهبری جامعه اسلامی انتخاب شد.

ناصری ادامه داد: وقتی رهبر یک امت فاسد باشد و علم کافی نداشته باشد و کامل نباشد، انسان را به سمت کجی و نادرستی هدایت می‌کند، همانطور که این اتفاق افتاد و بعد از رحلت پیامبر(ص) به دلیل رهبری‌های نادرست، مسلمانان به جایگاهی که شایسته آنها است، نرسیدند.

وی اظهار کرد: واقعه غدیر بهترین رهبر را برای جامعه اسلامی معرفی کرد و این راه حضرت علی(ع) و ائمه ما تا صاحب الامر(عج) ادامه دارد و این راه به بشریت هویت می دهد بنابراین این موضوع مهم باید برای ما همیشه زنده بماند.

ناصری تأکید کرد: شیعه در مسیر دستور خدا و در مسیر حق در حال حرکت است و امروز نیز فردی مدبر، شجاع، آگاه در رأس امور قرار دارد زیرا اگر غیر از این باشد، دین را ضایع می‌کند.

امام جمعه یزد عنوان کرد: اینکه امروز حکومت اسلامی ما به خوبی در حال اداره شدن است به دلیل وجود ولایت فقیه است و با وجود ولایت فقیه با توکل به خدا و اعتماد به حق در مسیر پیشرفت اسلام و کشور قدم برخواهیم داشت.

ناصری همچنین در مورد عفاف و حجاب نیز بیان کرد: لازم است رسیدگی و نظارت جدی توسط مسئولان امر بر وضعیت هتل‌ها، کمپ‌های کویرنوردی و ... انجام شود تا عده ای به بهانه گردشگری ترویج بی بند و باری نکنند.

امام جمعه یزد در مورد مسئله آب یزد نیز اظهار کردک نامه نگاری‌هایی در این زمینه انجام شده و امیدواریم دولت به سرعت پیگیر این موضوع باشد و از رئیس جمهور می‌خواهیم که این موضوع را تسریع کنند.

انتهای پیام
captcha