اسماعیلی: مرحوم صادقی بر آرمان‌های انقلاب استوار ماند
کد خبر: 4074509
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۱

اسماعیلی: مرحوم صادقی بر آرمان‌های انقلاب استوار ماند

مراسم تشییع پیکر مرحوم حبیب‌الله صادقی با حضور جمعی از مدیران هنری و هنرمندان از مقابل فرهنگستان هنر برگزار شد.

اسماعیلی: مرحوم صادقی تا پایان بر آرمان‌های انقلاب استوار ماندبه گزارش ایکنا، مراسم تشییع پیکر مرحوم حبیب‌الله صادقی؛ هنرمند متعهد و انقلابی امروز؛ شنبه هشتم مردادماه با حضور جمعی از مدیران هنری و هنرمندان از مقابل فرهنگستان هنر برگزار شد.

امیرحسین صادقی، فرزند زنده‌یاد صادقی با تشکر از حضار برای حضور در مراسم تشییع پدرش اشعاری از مولانا قرائت کرد و گفت: من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو/ پیش من جز سخن شمع و شکر هیچ مگو؛ به دلیل مشغله زیاد پدرم، در زمان حیات ایشان فرصت کمی برای گپ و گفت با ایشان داشتم. ایشان برنامه‌های بسیار، اهداف بلند، وظایف خطیر و بار سنگینی داشتند. هنرمند آیینه است و آیینه، کاری جز روایت ندارد. هنرمند روایتگر عشق است و من از پدرم هیچ چیز جز عشق به یاد ندارم. من از ایشان جز اخلاق و عشق هیچ چیز دیگری به یاد ندارم.

محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم طی سخنانی ضمن ابراز تسلیت و همدردی با خانواده این هنرمند انقلابی، فقدان وی را صدمه جبران‌ناپذیری برای هنر انقلاب دانست و گفت: استاد صادقی معمولا همزمان با ایام محرم هر سال یک اثر در وصف امام حسین(ع) به تصویر می کشید و امروز که مراسم تشییع ایشان با نخستین روز از ماه عزای حسینی همزمان شده است، جای خالی وی در نخستین روز این ماه به شدت احساس می شود.

وی در ادامه به خلق اثر «در رثای سیمرغ» اشاره کرد و‌ گفت: استاد صادقی این تابلوی ۱۰۰ متری که از تاریخ شکوهمند ایران عزیز تا اقامه نماز مقام معظم رهبری بر پیکر شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی را روایت می‌کند، با عشق و جهاد شبانه‌‌روزی به سرانجام رساند و قرار بود به زودی از این اثر فاخر با حضور وی رونمایی شود که متاسفانه این هنرمند کم‌نظیر را ناباورانه از دست دادیم.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه طی توافق با مرحوم صادقی قرار بر این بود از ظرفیت و ایده‌های ممتاز ایشان در خارج از کشور استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: استاد صادقی از سال‌های قبل از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و در اوج جوانی کارهای فاخری را به منصه ظهور گذاشت و از همان دوران خلق آثار در حوزه ترویج انگاره‌های انقلابی آغاز کرد و تا پایان فعالیت هنری خود بر آرمان‌های اصیل انقلاب استوار ماند.

پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب

در ادامه این مراسم، مجتبی رحماندوست، نویسنده و شاعر در این مراسم پیام تسلیت مقام معظم رهبری و رییس جمهور که طی چند روز گذشته برای درگذشت مرحوم حبیب‌الله صادقی صادر شده بود را قرائت کرد: «درگذشت هنرمند برجسته و انقلابی جناب آقای حبیب‌الله صادقی رحمة‌الله‌علیه را به هنرمندان و همکاران و دوستان و به ویژه به خانواده مکرّم ایشان تسلیت عرض می‌کنم و رحمت و مغفرت الهی را برای وی مسألت می‌کنم.»

پیام تسلیت رییس جمهوری

همچنین رئیس جمهوری در پیام درگذشت خود مرحوم حبیب‌الله صادقی را هنرمندی برجسته و استاد متعهد عنوان کرد که درگذشت وی موجب تاسف و تالم خاطر شده است.

در ادامه این پیام آمده است: این پیشکسوت عرصه هنرهای تجسمی با پیوستن به نهضت امام خمینی(ره)، ذوق سرشار و توانمندی‌های هنری خود را وقف پیروزی انقلاب اسلامی کرد و در کمال وارستگی و خلق آثار ارزنده، در کنار مردم و انقلاب ماندگار باقی ماند.

اینجانب درگذشت این هنرمند مردمی و انقلابی را به خانواده محترم، جامعه هنری و دوستداران آن فقید سعید تسلیت عرض می‌کنم و برای ایشان علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و سلامت از خداوند بزرگ مسئلت دارم.»

زنده‌‌یاد حبیب‌الله صادقی هنرمند نقاش، استاد دانشگاه، منتقد هنری و رئیس گروه هنرهای تجسمی فرهنگستان هنر بود. وی در دانشگاه‌های مختلفی همچون دانشکده هنر، دانشگاه شاهد، دانشکده هنر دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه الزهرا و واحد هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز به آموزش هنر و مدیریت هنری پرداخته است. عضویت در واحد تجسمی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، عضویت پیوسته فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران و ریاست موزه هنرهای معاصر تهران از مهمترین سوابق مدیریتی او به حساب می‌آید.

انتهای پیام
مطالب مرتبط
captcha