پوستر و فراخوان پانزدهمین کنگره ملی شعر و آیینهای عاشورایی قروه، روز گذشته، هشتم مردادماه همزمان با اول محرم با حضور امامجمعه شهرستان قروه و دبیر کنگره در قروه رونمایی شد. 
به گزارش ایکنا از کردستان، محمدعلی مؤمنی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قروه، دیروز، هشتم مردادماه در مراسم رونمایی از پوستر و فراخوان پانزدهمین دوره کنگره ملی شعر و آیینهای عاشورایی قروه اظهار کرد: این کنگره در دو بخش شعر و فیلم کوتاه برگزار خواهد شد.
وی مهلت ارسال آثار به این کنگره را دهم شهریور ۱۴۰۱ اعلام کرد و افزود: آیین اختتامیه کنگره ملی شعر و آیینهای عاشورایی طی روزهای ۱۶ و ۱۷ شهریور در مجتمع فرهنگی ـ هنری فردوسی شهرستان قروه برگزار خواهد شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قروه بیان کرد: هدف از برگزاری این کنگره کشوری آشنایی شیفتگان فرهنگ متعالی عاشورا با صفات و فضایل امام حسین(ع) و یاران وفادارش، ترویج فرهنگ و ارزشهای اصیل اسلامی، اشاعه فرهنگ و ادبیات آئینی عاشورایی، شناسایی و تجلیل از پدیدآورندگان آثار فاخر فرهنگی و ادبی مرتبط با عاشورا، ارتقای سطح کیفی شعر آیینی و گسترش هر چه بیشتر آن و توجه به کیفیت و جذابیت اشعار و مداحی در مراسم مذهبی و رصد فرهنگی فرهنگ عاشورا در سطوح مختلف است.
وی با اشاره به اینکه در این کنگره حداکثر سه قطعه شعر از هر شرکتکننده پذیرفته میشد، یادآور شد: داوری این دوره را هم همانند سالهای قبل اساتید برجسته کشوری و استانی بر عهده خواهند داشت.
انتهای پیام