کد خبر: 4075673
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۹

اجرای برنامه‌های قرآنی در لرستان با محوریت نقاط محروم و حاشیه شهرها

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه برای فعالیت‌های قرآنی استان برنامه و چشم‌انداز به‌صورت دقیق و کارشناسی شده داریم، گفت: تا پایان سال‌جاری چندین برنامه نفیس قرآنی برای عموم مردم با محوریت نقاط محروم و حاشیه شهرها برگزار می‌شود. 

جرای برنامه‌های قرآنی در روستاها و مناطق حاشیه ایبه گزارش ایکنا از لرستان، منصور احمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان سه‌شنبه، ۱۱ مرداد در دیدار با جمعی از قاریان و فعالان قرآنی استان لرستان که در خرم‌آباد انجام گرفت، با اشاره به این موضوع که همه اعتبار ما برگرفته از نصرت قرآن کریم است و این مهم در صدر تمام اولویت‌های ما قرار دارد، اظهار کرد: روح حاکم بر همه فعالیت‌های ما در قول و در عمل باید قرآنی باشد.

وی افزود: یکی از وظائف و رسالت‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان تبلیغ و ترویج قرآن به‌واسطه زیرساخت‌های فرهنگی و هنری است.

احمدی اضافه کرد: قرائت قرآن یکی از هنرها و نمودهای بسیار تأثیرگزار قرآن در جامعه است و جلسات و محفل‌های قرآن در راستای تعلیم و معارف بسیار پراهمیت است و همیشه مقام معظم رهبری به مسئله قرائت قرآن تأکید داشته‌اند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان تأکید کرد: ما برای فعالیت‌های قرآنی استان برنامه و چشم‌انداز به‌صورت دقیق و کارشناسی شده داریم و لازم است حمایت‌های لازم را انجام داده و تا پایان سال‌جاری چندین برنامه نفیس قرآنی برای عموم مردم با محوریت نقاط محروم و حاشیه شهرها برگزار می‌شود. 

لازم به ذکر است، در ادامه این دیدار معنوی قاریان و فعالان قرآنی هر کدام پیشنهادات، نقطه نظرات خود و مشکلات حوزه قرآنی در استان لرستان را بیان کردند.

انتهای پیام
captcha