کد خبر: 4079921
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۶

حمایت از هیئات و مواکب حسینی خوزستان در ایام اربعین

نشست هماهنگی توزیع ارزاق اربعین با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی، معاونت اداری و مالی این اداره کل و مسئولان سازمان جهاد کشاورزی و ستاد عتبات عالیات استان خوزستان برگزار شد.

نشست هماهنگی تامین ارزاق مواکببه گزارش ایکنا از خوزستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان، در راستای فعالیت‌های هیئات و مواکب حسینی در ماه محرم و صفر و ضرورت تأمین ارزاق مورد نیاز آنها در این ایام، روز گذشته 30 مرداد نشستی با حضور مسئولان سازمان جهاد کشاورزی و ستاد عتبات عالیات استان خوزستان در سازمان تبلیغات اسلامی استان تشکیل شد.

در این نشست، حجت الاسلام والمسلمین اخوان صباغ، مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان، ضمن قدردانی از همکاری سازمان جهاد کشاورزی و ستاد عتبات عالیات استان در خصوص توزیع ارزاق و ساماندهی مواکب استان، با اشاره به اینکه هیئات مذهبی از ظرفیت‌های مردمی وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی هستند،‌ نسبت به تسهیل در روند اجرای برنامه‌ها و مراسمات هیئات در ماه محرم و صفر به ویژه در ایام اربعین حسینی(ع) تاکید کرد.

 

انتهای پیام
captcha