کد خبر: 4082959
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۱

توقیف 3 دستگاه خودروی تندروی حامل کالای قاچاق در شازند

توقیف 3 دستگاه خودروی تندروی حامل کالای قاچاق در شازند فرمانده انتظامی شازند از توقیف ۳ دستگاه خودروی سواری شوتی حامل کالای قاچاق به ارزش ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال در محور‌های مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

توقیف خودروی شوتی

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، سرهنگ عبدالرضا جودکی، فرمانده انتظامی شازند، از توقیف ۳ دستگاه خودروی سواری شوتی حامل کالای قاچاق به ارزش ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال در محور‌های مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

وی در بیان جزئیات این خبر گفت: به منظور برخورد قاطع با پدیده شوم قاچاق و توقیف خودرو‌های سواری تندرو حمل کالای قاچاق، روز گذشته، 11 شهریور، مأموران انتظامی شازند در هنگام کنترل خودور‌های عبوری، موفق به شناسایی و توقیف ۳ دستگاه خودروی شوتی در محور‌های مواصلاتی این شهرستان شدند.

جودکی با بیان اینکه خودرو‌های مذکور از یکی از استان‌های جنوبی به مرکز کشور در حال حرکت بودند، افزود: در بازرسی از این خودرو‌های توقیفی ۵ دستگاه کولر گازی به همراه پنل، ۴ دستگاه تلویزیون، ۴۴۰ کیلوگرم بادام هندی، هزار و ۳۲۰ عدد انواع لیوان و ظروف آشپزخانه، فاقد هرگونه مدارک معتبر گمرکی کشف شد.

وی با اشاره به تعیین ارزش ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریالی کالا‌های قاچاق کشف شده از سوی کارشناسان اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی این شهرستان گفت: ۲ متهم دستگیر شده در این عملیات پس از تشکیل پرونده مقدماتی، برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شدند.

منبع، خبرگزاری صدا و سیما

انتهای پیام
captcha