دبیر ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: از ابتدای آغاز خدماترسانی به زائران اربعین حسینی تاکنون در مرکز شهید سلیمانی شلمچه به بیش از ۲۴ هزار زائر خدمات حوزه سلامت ارائه شده است.
به گزارش ایکنا از خوزستان، سید نادر نقیبی، دبیر ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی آبادان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ۱۲ شهریورماه تا امروز ۱۹ شهریورماه، در مرکز بهداشتی درمانی و فوریتهای پزشکی مرزی حاج قاسم سلیمانی شلمچه به ۲۴ هزار و ۲۷۲ زائر خدمات درمانی ارائه شده است.
وی افزود: در این مدت، ۱۳۸ بیمار با آمبولانسهای اورژانس ۱۱۵ برای ادامه درمان به بیمارستانهای شهرستانهای آبادان و خرمشهر اعزام شدند.
نقیبی بیشترین مراجعهکنندگان به این مرکز را بیماران گرمازده و دارای علائم ضعف و بیحالی عنوان کرد و افزود: تنها در روز گذشته ۶ هزار و ۱۷۷ نفر برای دریافت خدمات بهداشتی درمانی به این مرکز مراجعه کردند.
انتهای پیام