کد خبر: 4085527
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۲

اجرای نمایش عاشورایی «اشک خدا» در کاظمین

اجرای نمایش عاشورایی «اشک خدا» در کاظمین نمایش عاشورایی «اشک خدا» کاری از گروه نمایش آیینی «ریشه در بیشه» شهرستان ساوه به مناسبت اربعین حسینی در کشور عراق و شهر کاظمین به روی صحنه رفت.

نمایش عاشورایی اشک خدا

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی، نمایش عاشورایی «اشک خدا» کاری از گروه نمایش آیینی «ریشه در بیشه» شهرستان ساوه به مناسبت اربعین حسینی در کشور عراق و شهر کاظمین به روی صحنه رفت.

حجت‌الاسلام عمران فضل‌الهی، تهیه‌کننده این کار گفت: نمایش عاشورایی «اشک خدا» کاری از گروه نمایش آیینی «ریشه در بیشه» شهرستان ساوه 6 شهریور امسال در سالن سلمان ساوجی این شهرستان به روی صحنه رفت و پس از موفقیت در اجرا قرار بر این شد تا این کار در کشور عراق و شهر کاظمین به مناسبت اربعین حسینی بار دیگر اجرا شود.

وی با بیان اینکه گروه نمایشی «ریشه در بیشه» متشکل از 55 بازیگر و عوامل است، ادامه داد: «اشک خدا» با استقرار در کاظمین و اسکان در موکب سیدالشهدا(ع) در محوطه مسجد جامع براثا اثر خود را برای زائران حسینی روی صحنه برد و مورد استقبال زائران قرار گرفت.

فضل‌الهی ادامه داد: نمایش «اشک خدا» به حوادث روز عاشورا و شهادت حضرت علی‌اکبر(ع)، شهادت حضرت قاسم بن الحسن(ع)، حضرت عباس(ع) و شهادت امام حسین(ع) اشاره دارد و این وقایع را با استفاده از زبان هنر به مخاطبان به ویژه نسل نوجوان و جوان انتقال می‌دهد.

انتهای پیام
captcha