کد خبر: 4093911
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۵

مسئولان متوجه غفلت خود از نسل نوجوان شدند

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان با بیان اینکه هنر جمهوری اسلامی ایران تبدیل تهدیدها به فرصت است، گفت: کارشناسان حوزه آموزش و پرورش باید آشوب‌های اخیر و ذائقه نسل نوجوان را بیش از پیش واکاوی کنند تا بتوانند فاصله بین نسلی را در جامعه به حداقل برسانند.

عبدالرضا حاجتیبه گزارش ایکنا از خوزستان، دومین نشست هماهنگی تشییع و تدفین شهید گمنام دانش‌آموز در استان خوزستان، امروز، اول آبان در سالن جلسات اداره کل آموزش و پرورش خوزستان در اهواز برگزار شد.

سردار عبدالرضا مرادحاجتی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان در این جلسه اظهار کرد: یکی از برکات تحولات اخیر این بود که بسیاری از مسئولان ما متوجه غفلت خود از نسل نوجوان به خصوص در مدارس شدند.

وی افزود: هنر جمهوری اسلامی ایران این است که تهدیدها را به فرصت تبدیل می‌کند و کارشناسان ما در حوزه آموزش و پرورش نیز باید آشوب‌های اخیر و ذائقه نسل نوجوان و جوان ما را بیش از پیش واکاوی کنند تا بتوانند فاصله بین نسلی را در جامعه به حداقل برسانند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان گفت: فرزندان ما تشنه محبت و بیان حقایق با زبان خودشان هستند و هنر ما باید این باشد که بتوانیم خودمان را به دنیا و خواسته‌های معقول آن‌ها نزدیک کنیم تا دشمن از این فاصله‌ها سوءاستفاده نکند.

سردار مرادحاجتی به تشییع شهید گمنام دانش‌آموز در اهواز اشاره کرد و گفت: حضور مقتدرانه جامعه دانش‌آموزی در این مراسم سیلی محکم به کسانی است که می‌خواستند از دختران جوان ما به نفع مقاصد پلید خود بهره ببرند و خدا را شکر که نتوانستند خللی در عزم و اراده پولادین این مردم شهیدپرور به وجود بیاورند.

یادآور می‌شود که پیکر مطهر شهید گمنام 18 ساله‌، یکشنبه، 8 آبان ‌از مرقد علی بن مهزیار اهوازی تا پارک شهید صباغان بر دوش جامعه دانش‌آموزی خوزستان تشییع و در این مکان به خاک سپرده می‌شود.

انتهای پیام
captcha