کد خبر: 4095056
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۶
نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان:

ملت بصیر ایران اسلامی توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب می‌کنند

ملت بصیر ایران اسلامی توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب می‌کنند نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان با بیان اینکه دشمنان تصور می‌کنند با ایجاد فضای رعب و وحشت در جامعه اسلامی و ترور مردم بیگناه می‌توانند به اهداف خود برسند، گفت: ملت با بصیرت ایران اسلامی از ابتدای انقلاب تاکنون همه توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب کرده و از این پس نیز خواهد کرد.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی‌فقیه در استان، ظهر امروز، 6 آبان، در خطبه‌های نماز جمعه‌ این هفته بندرعباس ضمن محکومیت جنایت تروریستی شیراز، اظهار کرد: ملت ما از ابتدای انقلاب تاکنون همه توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب کرده است و حادثه تروریستی شیراز و انجام ترورهای کور، وضعیت فلاکت‌بار دشمنان ایران را به دنیا نشان داد.

وی تصریح کرد: کوردلان مثلث عبری، عربی و غربی هر سه، با هم همکاری کردند برای ایجاد آشوب و اغتشاش که با این قبیل اقدامات، ناجوانمردی خودشان و نظام استکباری را به نمایش گذاشتند. آنچه را که مردم مشاهده می‌کنند این است که دشمن هر وقت ناامید شود و به بن‌بست برسد، آنجا است که به حرکت‌های بسیار ناجوانمردانه و ترورهای کور روی می‌آورد. واقع کشتن و به شهادت رساندن کودکان و انسان‌های بیگناه در کدام مرام و آیینی پذیرفته است؟

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان عنوان کرد: این قبیل اقدامات در هیچ منطق و دین و آیینی وجود ندارد و همه می‌بینند که دشمنان ما به بن‌بست رسیده‌اند و تلاش‌هایشان در ابعاد مختلف جواب نداده است. آن‌ها تلاش کردند مردم را به بهانه‌های مختلف به کف خیابان‌ها بیاورند و با هوشیاری آحاد ملت، ناامید شدند و به نقطه‌ای رسیده‌اند که می‌خواهند از مردم ما انتقام بگیرند و برای حامیان انقلاب، هزینه درست کنند.

عبادی‌زاده با اشاره به اینکه دشمنان تصور می‌کنند با ایجاد فضای رعب و وحشت در جامعه اسلامی می‌توانند به اهداف خود برسند و از سر ناچاری دست به ترور مردم بیگناه می‌زنند، بیان کرد: امروز در شرایطی قرار داریم که سطح بصیرت و آگاهی مردم شریف ما برای تشخیص حق از باطل و برای تشخیص دوست از دشمن بسیار بالا رفته است.

وی ادامه داد: مردم ما آگاهانه و با بصیرت کامل، توطئه دشمنان را در روزهای آغازین آشوب‌ها خنثی کردند و درنتیجه دشمن به این حرکت‌های ناجوانمردانه روی آورد اما دشمنان ما از ابتدای انقلاب تاکنون، این ملت بزرگ را بارها آزموده‌اند و هر مرتبه با شکست مواجه شده‌اند و می‌بینیم که باز هم در محاسبات خود دچار اشتباه می‌شوند.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان اضافه کرد: جنایتکاران و مستکبران دنیای غرب در روزهای آغازین انقلاب افراد و عناصر خودفروخته را مسلح کردند تا مردم را به خاک و خون بکشند. تنها کافی بود بر سردر یک فروشگاه یا مغازه‌ای عکس امام(ره) باید و آنگاه مردم را به شهادت می‌رساندند. مردم انفجارهایی که در مناطق مختلف ایجاد می‌کردند را فراموش نکرده‌اند.

عبادی‌زاده در پایان یادآور شد: منافقان و سازمان مجاهدین با جنایت‌هایی که علیه ملت خودشان انجام دادند درواقع دشمن را در بحث جنایتکاری، روسفید کردند، جنایات آن‌ها هنوز از حافظه ملت ما خارج نشده است. منافقان و مزدوران آن‌قدر مفلوک و بدبخت شده‌اند که هر مرتبه به یکی از دشمنان ملت پناه می‌برند، یک روز به صدام، یک روز به آمریکا و سایر جنایتکاران و امروز هم در آلبانی نشسته‌اند و برای فریب جوانان ایرانی برنامه‌ریزی می‌کنند. اینان تصور می‌کنند مردم ایران، گذشته‌شان را فراموش کرده‌اند!

انتهای پیام
captcha