کد خبر: 4097573
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۱
فرمانده مرزبانی فراجا اعلام کرد:

جلوگیری مرزبانان هنگ مرزی «جکیگور» از ورود یک محموله سلاح و مهمات به کشور

فرمانده مرزبانی فراجا گفت: مرزبانان هنگ مرزی جکیگور، شب گذشته از ورود یک محموله سلاح و مهمات به کشور که به طرز ماهرانه‌ای جاسازی شده بود، جلوگیری کردند.

به گزارش ایکنا، تسنیم نوشت: سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده مرزبانی فراجا در جریان بازدید از پاسگاه جکیگور شهرستان راسک در جنوب سیستان و بلوچستان، گفت: مرزبانان هنگ مرزی جکیگور، شب گذشته از ورود یک محموله سلاح و مهمات به کشور که در یک خودروی تویوتا وانت سوخت‌کش به طرز ماهرانه‌ای جاسازی شده بود، جلوگیری کردند.

فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به اینکه 85 کلت کمری جنگی و مقادیری خشاب و فشنگ از این خودرو کشف شده است، گفت: یک نفر متهم که راننده خودرو بود، دستگیر شده است.

وی در ادامه بیان کرد: این سومین محموله سلاح و مهمات جنگی است که بعد از اغتشاشات توسط مرزبانان استان سیستان و بلوچستان کشف شده است.

انتهای پیام
captcha