کد خبر: 4097684
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۷

رسانه‌های دشمن در تحریف خبرها تبحر زیادی دارند

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه رسانه‌های دشمن در تحریف خبرها تبحر زیادی دارند گفت: در این شرایط نباید به دشمنان سوژه داد.

رسانه‌های دشمن در تحریف خبرها تبحر زیادی دارند

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان سمنان، عصر روز گذشته، 15 آبان، در دیدار با اعضای هیأت اندیشه‌ورز بسیج رسانه با بیان اینکه رسانه‌های دشمن در تحریف خبرها تبحر زیادی دارند گفت:در این شرایط نباید به دشمنان سوژه داد.

وی با اشاره به تعدد خبرهای جعلی در رسانه‌های تحت مدیریت دشمنان نظام اظهار کرد: دشمن در حوزه رسانه قدرتمند ظاهر شده و از ابزار رسانه‌ای از جمله تبلت و گوشی‌های تلفن همراه که برای تحصیل دانش‌آموزان در دوران شیوع کرونا تامین شد، در راستای ضربه زدن به نظام بهره می‌گیرد.

امام جمعه سمنان خواستار تقویت وحدت در بین اهالی رسانه و نظام شد و افزود: فعالان این عرصه نسبت به یکدیگر باید بیش از پیش حسن نیت داشته باشند.

محمود احمدی، مسئول سازمان بسیج رسانه استان نیز در این دیدار گسترش اخلاق، معنویت و بصیرت را از مهمترین هدف‌های این سازمان برشمرد و گفت: پیگیری مطالبات رهبری در تحقق الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت، هدف‌گذاری برای تمامی مخاطبان، تولید محتوای در تراز انقلاب اسلامی، ایجاد شورای تبیین و جذب نخبگان را از دیگر هدف‌های بسیج رسانه است.

علی مسلمان، مسئول سابق سازمان بسیج رسانه استان سمنان نیز فعال شدن این سازمان در شهرستان‌های شاهرود، دامغان، گرمسار، برگزاری جشنواره رسانه‌ای ابوذر و تلاش در راستای ایجاد سیاست‌ رسانه‌ای واحد در هیأت اندیشه‌ورز را از جمله اقدام‌های انجام شده در دوره مسئولیت خود دانست.

در این دیدار، برخی اعضای هیات اندیشه‌ورز سازمان بسیج رسانه استان سمنان نیز به بیان دیگاه‌های خود در حوزه رسانه پرداختند و توجه بیش از پیش مسوولان دستگاه‌های مختلف استان به حوزه رسانه را خواستار شدند.

انتهای پیام
captcha