کد خبر: 4108230
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۴

مشکلات کاروان‌های زیارتی هنگام عبور از مرز حل شد

در نشست سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری اعلام شد: مشکلات کاروان‌های زیارتی و زائران عتبات عالیات هنگام عبور از مرز پیگیری و رفع شده است.

مشکلات کاروان‌های زیارتی هنگام عبور از مرز حل شد

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت امروز به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی تشکیل شد.

در این جلسه، ابتدا اکبر رضایی، معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت از اقدامات اجرایی و فعالیت‌های صورت گرفته در کمیسیون‌ها و کمیته‌های تخصصی حج 1402 گزارش داد و بر لزوم اطلاع رسانی به زائران، کارگزاران و خادمان فرهنگی از طریق سامانه واحد تأکید کرد.

وی با ارائه آماری از میزان مشارکت دارندگان فیش‌های حج در فراخوان سازمان حج و زیارت، به‌ روز رسانی اطلاعات دارندگان این اسناد را ضروی دانست و از باقیمانده این افراد خواست که برای تکمیل اطلاعات خود به سامانه فراخوان عمومی تکمیل اطلاعات ودیعه گذاران حج تمتع به نشانی reserve.haj.ir مراجعه کنند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز لزوم انتخاب پیام‌رسان واحد برای اطلاع رسانی در حج آینده را یادآور شد و در ارتباط با نحوه اطلاع رسانی به حجاج از طریق برنامه‌های رسانه ملی و راهکارهای کاهش سرانه عوامل برخی سازمان‌ها و ارگان‌های مرتبط با عملیات حج توصیه‌هایی ارائه کرد.

این نشست با گزارش حجت‌الاسلام والمسلمین صحبت‌الله رحمانی، معاون عتبات سازمان حج و زیارت در ارتباط با سفر هفته گذشته خود به عتبات عالیات با هدف رفع مشکلات سفرهای زیارتی به اعتاب مقدسه در عراق ادامه یافت.

وی گفت: دراین سفر مشکلاتی که از طریق مسئولان دست اندرکارحوزه عنوان و یا در جلسات کارشناسی احصا شده بود در نشست با مسئولان سازمان حج و زیارت، بعثه مقام معظم رهبری و امور خارجه در شهرهای کربلا و نجف و مسئولان عراقی مورد رسیدگی قرار گرفت و بسیاری از موارد رفع شد. همچنین مواردی که در داخل از مشکلات کاروان‌های زیارتی و زائران هنگام عبور از مرز گزارش شده بود، پیگیری و رفع شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب نیز این سفر را در راستای کاهش مشکلات سفر زائران ایرانی به عتبات عالیات مثبت ارزیابی کرد و از معاونین توسعه سازمان حج و زیارت و بعثه و معاون عتبات سازمان حج خواست موضوع ثبت دفتر نمایندگی این سازمان درعراق را پیگیری و اقدامالات لازم را انجام دهند.

انتهای پیام
captcha