کد خبر: 4108354
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۵

برگزاری ۳۵۰۰ محفل قرآنی در مدارس خوزستان

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به محافل قرآنی برگزار شده در هفته قرآن و عترت مدارس گفت: در این هفته در مجموع ۳ هزار و ۵۰۰ محفل قرآنی در مدارس استان برگزار شد و ۱۸۴ هزار دانش آموز در مقاطع تحصیلی مختلف مخاطب این برنامه‌ها بودند.

محفل قرآنی در مدارسمسعود حمیدی‌نژاد، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان با اشاره به محافل قرآنی برگزار شده در هفته قرآن و عترت مدارس گفت: در این هفته در مجموع 3 هزار و 500 محفل قرآنی در مدارس استان برگزار شد و 184 هزار دانش‌آموز در مقاطع تحصیلی ابتدایی، متوسطه اول و دوم مخاطب این برنامه‌ها بودند.

وی ادامه داد: 45 محفل قرآنی در مناطق مختلف استان برگزار شد که علاوه بر دانش آموزان، عموم مردم نیز شرکت کردند. 115 محفل در مراکز دارالقرآن، هزار و صد محفل در مدارس ابتدایی، 586 محفل در مدارس متوسطه اول و هزار و 654 محفل در مدارس متوسطه دوم برگزار شد.

حمیدی‌نژاد گفت: همچنین به مناسبت ایام فاطمیه هزار و 670 نشست با موضوع شخصیت حضرت فاطمه(س) در مدارس تشکیل شد. هزار و 83 نشست مهدویت و هزار و 216 گفتمان دینی نیز دیگر برنامه‌هایی بود که همزمان با هفته قرآن و عترت در مدارس استان برگزار شد. 

انتهای پیام
captcha