کد خبر: 4108415
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۲

آغاز ثبت‌نام مرحله دوم طرح «شباب‌الرضا» در کردستان

رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان از آغاز ثبت‌نام یازدهمین دوره طرح ملی تلاوت قرآن کریم «شباب الرضا(ع)» در کردستان خبر داد.

آغاز ثبت‌نام مرحله دوم طرح «شباب‌الرضا» در کردستان

کامل گلباغی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان

کامل گلباغی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، در تشریح چگونگی اجرای یازدهمین دوره طرح ملی تلاوت قرآن کریم در کردستان اظهار کرد: همه دانش‌آموزان دختر و پسر ۸ تا ۱۵ سال می ‌وانند در این طرح ثبت‌نام کنند و به صورت مجازی و حضوری از آموزش‌های ویژه بهره‌مند شوند.

وی به شهرستان‌های مجری طرح شباب‌الرضا(ع) اشاره کرد و افزود: دو مؤسسه در سنندج و دیواندره مجری طرح ملی تلاوت قرآن کریم در کردستان تعیین و معرفی شدند.

رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: کار ثبت‌نام از دانش‌آموزان نوجوانان و جوانان تا ۱۵ دی‌ماه سال جاری ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند به تارنمای طرح ملی تلاوت مراجعه کنند.

وی افزود: طرح ملی «تلاوت قرآن کریم» فرصت بی‌نظیری فراروی دختران و پسران علاقه‌مند در استان کردستان قرار داده تا با شرکت در کلاس‌های ویژه و بهره‌مندی از اساتید قرآنی شاخص‌های قرآنی استان را ارتقا دهند.

گلباغی با تأکید بر اینکه در این زمینه آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش ارزنده‌ای در هدایت دانش‌آموزان و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم آموزشی برعهده دارند، افزود: کردستان از ظرفیت‌های قرآنی بالایی برخوردار است که طرح ملی تلاوت می‌تواند این ظرفیت‌ها و استعدادها را شکوفا کند.

رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان افزود: یازدهمین دوره طرح ملی تلاوت قران کریم شباب الرضا(ع) امسال نیز طرح به دو صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان برای ثبت‌نام می‌توانند از طریق تارنمای melitelavat.ir اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه طرح آموزشی به صورت تقلیدی از قاریان برجسته انجام می‌گیرد، اظهار کرد: پس از ثبت‌‍نام ۱۲ جلسه آموزشی شامل جلسه و بیناری برای خانواده‌ها، جلسات توجیهی و آموزش با حضور استاد برگزار می‌شود.

گلباغی با اعلام اینکه قرآن‌آموز پس از شرکت در این کلاس‌ها و اتمام دوره، در آزمون‌های پایان دوره برای حضور در دوره مقدماتی شرکت می‌کند، یادآور شد: هدف از این طرح کشف و پرورش استعدادهای قرآنی است، در صورت قبولی قرآن‌آموز در آزمون‌ها، به عنوان فراگیر «سطح یک» در مؤسسه قرآنی مجری طرح در استان‌ها پذیرش می‌شود.

انتهای پیام
captcha